Hoe om te oefenen uw bovenste Abs zonder gewichten

November 26

Hoe om te oefenen uw bovenste Abs zonder gewichten

Wanneer het uitwerken, kunt u uw abdominale regio in het algemeen splitsen in de bovenste en onderste abs, evenals de obliques aan de zijkanten. De bovenste abs zijn gecentreerd in de bovenkant van uw buik boven je navel en zal inspelen op de specifieke oefeningen. Sommige mensen willen gebruiken om gewichten te versterken van de bovenste abs, maar het is niet nodig als je goede vorm met eenvoudige buikspieroefeningen te volgen.

Stap 1

Lig terug op een oefening mat of een ab inslag board. Plaats je voeten plat op de vloer, of haak je enkels onder de pads op de top van de Raad van bestuur. Kruis je armen over je borst of plaats je handen achter je oren. Je romp omhoog krullen, met behulp van uw bovenste abdominals, tot je schouders uit de vloer of Bank zijn. Liggen terug langzaam en herhaal.

Stap 2

Zitten op een stabiliteit bal en plaats je voeten plat op de vloer voor u. Loop je voeten recht uit totdat je hele rug en schouders op de bal rusten. Plaats je handen achter je oren en je romp te krullen omhoog via uw bovenste abs. Squeeze uw abs aan de bovenkant, dan lager jezelf op de bal en herhaal.

Stap 3

Knielen neer op de vloer, dan liggen, dus je bent op je ellebogen rusten. Plaats je tenen op de grond en je lichaam omhoog naar de positie van een plank. Kijk recht vooruit en focus op uw bovenste abs spannen als je jezelf op zijn plaats houden. Verblijf in de plank voor zo lang mogelijk.


gerelateerde artikelen