How to Get Rid van een neus Ring litteken

December 4

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Net als andere schade aan de huid, kan piercings leiden tot littekenvorming. Je lichaam is gewoon proberen te herstellen van de punctie wond door het verhogen van de productie van bindweefsel. Met neus piercings, kan het genezingsproces uiteindelijk leiden tot een klein kuiltje op de huid. Maar een verhoogd litteken kan ook vormen. Het soort littekens dicteert de behandeling.

Stap 1

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Raadpleeg een dermatoloog om te bepalen van de juiste vorm van behandeling. Een medische professional moet beoordelen de piercing om vast te stellen van het soort littekens vóór de behandeling van het gebied.

Stap 2

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Een siliconen gebaseerde gel van toepassing op de neus ring litteken. Siliconen vermindert de dikte van littekenweefsel en minimaliseert de verschijning.

Stap 3

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Vermindering van littekenweefsel met corticosteroïden injecties. Corticosteroïden zijn vooral nuttig op verhoogde littekenweefsel. De medicatie minimaliseert ontsteking, waardoor het litteken weefsel en de omliggende huid er beter uitzien.

Stap 4

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Het behandelen van grote kuiltjes met weke delen vulstoffen. Hyaluronzuur, vet of collageen worden ingespoten in de inspringing links van de piercing, het plumping en gladstrijken van de huid.

Stap 5

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Het plannen van een huidverjonging behandeling de neus ring litteken verwijderen. Huidverjonging bestaat uit microdermabrasie, dermabrasie of chemische peelings. Alle verwijderen de oppervlakte laag van uw huid te wisselend. Dit laat nieuwe huid te vormen, waardoor het minimaliseren van litteken.

Stap 6

How to Get Rid van een neus Ring litteken

Het ondergaan van een chirurgische ingreep om te verwijderen van het littekenweefsel. Het littekenweefsel wordt gewonnen uit de neus, en vervolgens het gebied ingehecht of uitgerust met een huidtransplantatie, afhankelijk van de grootte van de chirurgische wond.
Compressie pleisters, siliconen gebaseerde crèmes of corticosteroïden worden vaak gebruikt nadat de procedure is om te minimaliseren van de vorming van nieuwe littekenweefsel.

Tips

  • Soms injecteren dermatologen en cosmetische chirurgen interferon de chirurgische site om te minimaliseren van de vorming van nieuwe littekenweefsel, volgens de Amerikaanse Osteopatisch College van Dermatologie. Interferon is een chemische stof die de dikte van littekenweefsel vermindert door cellulaire groei te beperken.
  • U wilt minimaliseren complicaties geassocieerd met piercings, raadt de Riverside Online gezondheid website het geperforeerde gebied met antibacteriële zeep te wassen en de sieraden in plaats te houden totdat het gebied geneest.

Wat die u nodig hebt

  • Op basis van siliconen gel
  • Corticosteroïde
  • Soft-weefsel vuller
  • Compressie pleisters
  • Op basis van siliconen crème

gerelateerde artikelen