Cymbalta cardiale complicaties

July 20

Cymbalta (duloxetine) is een geneesmiddel voorgeschreven om algemene angststoornis en depressie te beheren. Volgens «««Drugs.com is Cymbalta een Antidepressivum medicatie die tot de klasse van geneesmiddelen genaamd selectieve serotonine en Noradrenaline reuptake inhibitoren behoort. In het bijzonder Cymbalta verandert de niveaus van uw chemicaliën in de hersenen om te voorkomen dat uw ervaren van angst en depressie. Tachycardie, hartkloppingen en hartrythmestoringen zijn van Cymbalta cardiale complicaties.

Hartkloppingen

Hartkloppingen verwijzen naar een beukende hartslag. De Mayo Clinic zegt dat stress, oefening, medicijnen, hormonale veranderingen en angst kunnen alle trigger hartkloppingen. Specifieke symptomen omvatten een fladderende gevoel in je borst en hartslagen overgeslagen. Hartkloppingen ook betrekking hebben op dergelijke uitingen als flauwvallen, moeite met ademhalen, pijn op de borst en duizeligheid. Flauwvallen optreedt wanneer uw bloedsomloop bodems uit. Uw bloeddruk wordt zo laag dat het bloed naar je hersenen kan niet leveren. Hartfalen, beroerte en een hartstilstand (als het hart verslaan stopt) kunnen optreden als hartkloppingen niet is opgelost. Meestal kan stoppen met Cymbalta vermindering van de frequentie van uw hartkloppingen.

Arrythmia

Een hart arrythmia verwijst naar een toestand waarin je hart onregelmatig klopt. De Mayo Clinic zegt arrythmia symptomen zijn vergelijkbaar met de uitingen van hartkloppingen. Zij omvatten een snelle of langzame hartslag, pijn op de borst, duizeligheid, flauwvallen, shortness van adem en borst pijn. Medicijnen zoals Cymbalta, roken, hoge bloeddruk, voedingssupplementen en kruiden kunnen allemaal zet je een risico voor een arrythmia. Als u deze symptomen, neem dan contact op met uw arts als u wilt uw Cymbalta taps. Uiteindelijk, kan uw arts u moet overschakelen naar een andere medicatie.

Tachycardie

Tachycardie verwijst naar een snelle hartslag. De Mayo Clinic geeft aan dat symptomen van tachycardie een snelle pols, pijn op de borst, duizeligheid, hartkloppingen, duizeligheid en moeite met ademhalen zijn. De volgende vormen van tachycardie zijn: boezemfibrilleren, atriale flutter, supraventriculaire tachycardie, ventriculaire tachycardie en ventrikelfibrilleren. Al deze typen tachycardie invloed op het systeem van de elektrische geleiding in je hart. Bloedstolsels, flauwvallen spreuken, hartfalen en plotselinge dood kunnen optreden als de oorzaak wordt niet verwijderd. In dit geval moet de Cymbalta worden stopgezet als tachycardie meer dan één tot twee weken duurt.


gerelateerde artikelen