Lijst van vegetarische kazen

December 24

Lijst van vegetarische kazen

Bewustwording dat niet alle kaas vegetariër is heeft de vraag naar extra kaas vegetarisch, die nu gemakkelijker beschikbaar gesteld. Sommige kazen bevatten dierlijk stremsel of rennin, die is een enzym dat melk aan formulier kaas stolt. Strikte vegetariërs zoekt kaas met ingrediënten labels zonder dierlijk stremsel, die wordt gebruikt in de zuivel- en niet-zuivel kaas. Zoals gezegd door Rice University, is een ander ingrediënt om te voorkomen dat vitamine A palmitaat, een vis-gelatine.

Horizon, biologische

Horizon organische maakt alleen kazen die geschikt voor vegetariërs zijn omdat zij geen stremsel bevatten. Ze dragen kaas stokken, plakjes kaas en geraspte kaas die microbiële enzymen in plaats van dierlijk stremsel bevatten. Andere ingrediënten bevatten organische gepasteuriseerde gekweekte deel-afgeroomde melk en zout. Sommige vegetariërs zijn betrokken met de milieueffecten van veeteelt te en kijk voor biologische zuivel. Volgens het USDA, is gecertificeerde biologische zuivel niet gemaakt met antibiotica, pesticiden, klonen en groeihormonen. De kaas stokken worden aangeboden in Colby en Mozzarella en bevatten zes stokken elk met een gewicht van 6 oz. Horizon biologische aanbiedingen cheddar, provolone en Amerikaanse gesneden kaas in colli met acht segmenten. Dit merk wordt verkocht bij de meeste winkels gezondheid van voedsel.

Cedar Grove kaas

Cedar Grove kaas is een kaas-fabrikant in Wisconsin. Zij maken ambachtelijk vervaardigde, gecertificeerd biologische kaas met behulp van microbiële stremsel dat een enzym, dat geen dierlijke is produceert. Zij bieden gastronomische, gekruide kazen zoals witte cheddar met tomaat en basilicum, Monterey jack met jalapeno pepers samen met andere gemeenschappelijkere smaken zoals Münster en verlaagd vet- en zoutgehalte witte cheddar. Cedar Grove kaas is beschikbaar als ½ pond, 1 pond, 2 pond of 5 pond knippen of als een blok 40 pond en groothandel en postorder kan worden besteld.

Biologische Valley

Organische vallei produceert alle gecertificeerde biologische kazen; echter, niet alle van hun kaas is geschikt voor vegetariërs. Met ingang van 2010 zijn al hun kazen Vegetarisch, met uitzondering van vijf kaas, dat dierlijk stremsel, genaamd enzym lipase, gebruik maken van een bepaalde smaak. Welke niet-vegetarische kazen bevatten blauwe kaas verpulvert en Romano, die een mix van Italiaanse is geraspte kaas, samen met drie Vermont cheddar kaas. Ze lijst "dierlijk enzym" op de lijst van de ingrediënten om u te voorkomen dat ze te helpen.


gerelateerde artikelen