Kunt u voorkomen dat de buikgriep met vitamine C?

September 25

Kunt u voorkomen dat de buikgriep met vitamine C?

Als u denkt dat het nemen van vitamine C kan helpen voorkomen dat de maag griep krijgen, bent u verkeerd. Terwijl vitamine C antioxiderende eigenschappen die u kunnen helpen bij het versterken van het immuunsysteem bevat, is de enige manier om te voorkomen dat de buikgriep om te voorkomen dat het verwerven van het virus die ervoor dat zorgt. De buikgriep is verspreiden van mens-tot-mens-contact of via besmet water of voedsel. De meest effectieve manier om te voorkomen dat de ontwikkeling van de buikgriep is uw handen vaak wassen, grondig je eten te koken en te voorkomen dat mensen die lijken te zijn ziek, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Buikgriep

De buikgriep, een afkorting voor virale gastro-enteritis, is een misleidende term. De buikgriep is geen verband houdt met het influenzavirus, waardoor de griep, volgens MayoClinic.com. De maag griep is een infectie van het spijsverteringsstelsel die braken veroorzaakt, diarree, kramp, misselijkheid en overstuur maag. De buikgriep ontwikkelt wanneer een besmettelijke organisme uw spijsvertering, zoals de astrovirus, norovirus of rotavirus ingaat, die een ontsteking en zwelling in het maag-darmkanaal. Deze voorwaarde veroorzaakt meestal ernstige diarree, die tot uitdroging leiden kan.

Preventie

Volgens de Centers for Disease Control, of de CDC is de meest effectieve manier om uw kansen op het steeds geïnfecteerd door een maag-virus frequent hand wassen, het vermijden van de voedingsmiddelen en dranken die niet geschikt is voor inname en ontsmetten van harde oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen en werkbladen. Logeren huidige over aanbevolen vaccinaties kunnen ook voorkomen dat aanbestedende bepaalde virussen die ervoor zorgen de buikgriep dat. Als je de buikgriep hebt, vermijd publieke plaatsen en zijn rond mensen.

Vitamine C

Vitamine C is een gemeenschappelijk vitaminesupplement dat wordt gebruikt voor haar antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten helpen te verwijderen van vrije radicalen uit de bloedbaan. Vrije radicalen zijn misvormde cellen die tot ziekte, kanker, hart-en vaatziekten en artritis leiden kunnen, volgens MedlinePlus. Vitamine C is een traditionele remedie voor het behandelen en voorkomen van verkoudheid, maar MedlinePlus verklaart dat vitamine C vermindert niet het risico van iemand ontwikkelen de buikgriep. Voordat u een voedingssupplement gebruikt, praat met uw arts over de risico's en voordelen.

Overweging

Als je de buikgriep hebt en je grote doses vitamine c nemen, kunt u verlengen of je diarree verergeren. Vitamine C is water oplosbaar, wat betekent dat je lichaam geen behoefte van het lichaam zal worden uitgezet. Dunne ontlasting zijn een veelvoorkomende bijwerking van het nemen van teveel vitamine C.


gerelateerde artikelen