Het gebruik van bubbels voor ademhalingsoefeningen

September 30

Het gebruik van bubbels voor ademhalingsoefeningen

Overzicht

Kinderen en volwassenen kunnen genieten van de recreatie van het blazen van zeepbellen. Bubble wands en oplossingen zijn wijd beschikbaar en goedkoop. Terwijl blowing bubbles onderhoudend voor veel mensen is, biedt het ook voordelen voor de gezondheid. U meer actief uw longen en de ademhalingsspieren wanneer bellen blazen. Deze activiteit stimuleert natuurlijk ademhaling, die van bepaalde voorwaarden wordt voldaan profiteren kan. Dit biedt zowel fysiologische en psychologische verbetering.

Muffe lucht te verwijderen

Wanneer u bellen blazen, deelnemen uw mond, lippen en ademhalingsspieren aan een stijl van ademhaling genaamd "tuitte-lip ademhalen." Deze verdeling wordt gekenmerkt door een smallere opening van de mond. Het lijkt ook op de soort adem kunt u kaarsen blazen. Volgens ConnectiCare, een gezondheidsplan serveert Connecticut en Massachusetts, tuitte-lip ademhaling verhoogt de druk op de luchtwegen, die op zijn beurt helpt hen open te houden. Een tuitte-lip uitademen uitlaten grondiger de "verouderde" lucht in je longen, waardoor meer ruimte voor vers ingeademde lucht. Dit resulteert in betere omloop in de luchtwegen. Wanneer u bellen blazen, komt respiratoire hierdoor van nature.

Dyspnea behandeling

Kortademigheid is een respiratoire aandoening gekenmerkt door ademnood. Tuitte-lip oefeningen kunnen het verminderen van symptomen van kortademigheid, volgens een artikel van oktober 1998 in het tijdschrift voor de American College of Chest Physicians. Dit is te wijten aan de extra druk op de luchtwegen. Soms artsen gebruiken bubbels om te laten zien een goede tuitte-lip ademhaling techniek patiënten met deze aandoening. Bellen blazen, biedt het visuele voorbeeld nodig voor sommige patiënten volledig begrijpen hoe om te ademen in deze manier. Bellen blazen is gemakkelijker te begrijpen dan alternatieve voorbeelden, met inbegrip van blazen op kaarsen.

Ontspanning

Ontspanningstechnieken richten vaak op ademhalingsoefeningen. Langzaam en diep ademhalen kan een kalmerend effect op het lichaam hebben. Dit proces ook raadt u aan richten specifiek op je ademhaling, zodat u niet stilstaan bij andere potentieel stressvolle gedachten. De Children's Hospital of Philadelphia pleit voor het gebruik van bubbels om te ontspannen van de kinderen voor een medische procedure. Als een kind niet kan deelnemen aan trage bewuste ademhaling op haar eigen, het toevoegen van dat een bubble wand de uitoefening kan de stimulatie bieden ze nodig heeft om deel te nemen. Indien nodig, zet de zeepbel blazen in een spel om te zien wie de grootste zeepbel kan maken. Dit stimuleert het kind om te maximaliseren haar controle over haar adem en blijven richten op alleen de zeepbel. Deze eenvoudige activiteit kan leiden tot een minder stressvol gezondheidszorg ervaring.


gerelateerde artikelen