Multivitaminen met geen B-Complex

September 13

Multivitaminen met geen B-Complex

Multivitamines zijn supplementen die bevatten verschillende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. De inhoud van een multivitamine kunnen variëren, dus het is mogelijk om het vinden van een multivitamine die geen het B-complex bevat. Deze vitamine zou een goede keuze voor u als u al een ruime hoeveelheid het B-complex door uw dieet verbruikt.

In de Mix

De meeste multivitaminen bevatten de essentiële vitaminen en mineralen. Een vitamine zonder het B-complex bevat vitamine A, C, D, E en K. Bovendien zou het sommige of alle van de macro-mineralen bevatten en traceren van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium, natrium, kalium, chloride, zwavel, ijzer, koper, mangaan, jodium, zink, fluoride, kobalt en selenium. Elke multivitamine is anders, dus u dient het label om te zien wat is inbegrepen bij elke pil.

B-Complex

Het B-complex is een groep van acht essentiële vitaminen van de B. Als u niet opnemen in uw multivitamine wilt, controleert het etiket voor thiamine, riboflavine, niacine, pantotheenzuur, biotine, vitamine B-6, vitamine B-12 of folaat. Deze vitaminen make-up van het B-complex en kunnen alleen of in combinatie met elkaar worden genomen. Net als de andere essentiële in water oplosbare vitaminen moet u elke dag door het voedsel dat je eet B-vitamines. B-vitamines zijn essentieel voor uw metabolisme en de functie van de rode bloedcellen, en ze helpen je zenuwstelsel worden uitgevoerd.

Dosering

Multivitamines zijn niet bedoeld voor vervanging van natuurlijke voedselbronnen van de vitaminen, dus Vermijd supplementen die megadoses van elke vitamine hebben. In plaats daarvan kiezen die de aanbevolen hoeveelheid van dieet of RDA levert. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u wat u nodig hebt via de voeding en suppletie ontvangt zonder rekening te veel, die tot toxiciteit leiden kan. De ideale dosering hangt af van uw leeftijd en geslacht. Voor volwassenen, verbruiken 700 tot 900 mcg vitamine a, 75 tot 90 mg vitamine C, 600 tot 800 IUs van vitamine D, vitamine E 15 mg en 90 tot 120 mcg van vitamine K.

Overwegingen

De B-vitaminen zijn gezond en staan in het algemeen in multivitaminen. Daarom moet je leren om te lezen de etiketten supplement zorgvuldig om er zeker van te zijn dat het B-complex is niet inbegrepen als u niet wilt dat ze in uw multivitamine. Hoewel vitaminen en mineralen veilig zijn en natuurlijke stoffen, u altijd uw arts raadplegen moet voordat u een supplement als je op medicijnen. Sommige vitaminen en mineralen kunnen interfereren met deze medicijnen, die tot gezondheidsproblemen leiden kunnen.


gerelateerde artikelen