De beste Releases van boogschieten

October 16

De beste Releases van boogschieten

Middeleeuwse boogschutters gebruikt bij het tekenen van 120 pond op een boog in strijd met behulp van alleen lederen handschoenen. Nochtans, schieten met je vingers is niet alleen pijnlijk, maar het kan ook onhandig. U kunt met behulp van een mechanische release, nauwkeurigheid en consistentie verbeteren zonder uw cijfers. Bij het selecteren van de beste release, de variabelen relevant achten u--type schieten, schieten stijl en niveau van ervaring.

Archer of Hunter

De aard van de release die het beste is voor u hangt af van of je een doel shooter of een boog jager. Als je verstopt achter een boom en wachten op een hert aan scamper verleden, moet u een eenvoudige release die betrouwbaar en stil. Voor boogschutters in toernooien die niet door weer, terrein of het tijdstip verzanden zijn, kunt u een meer complexe release te krijgen van de nauwkeurigheid. Omdat je een groot aantal pijlen schieten, is een release die uw boog tekenreeks niet verslijten beter.

Soorten Releases

Volgens het netwerk van de jacht, de verschillende soorten release aids zijn pols of remklauw, handbediende en automatische of vinger of hydraulische. Voor jagers is de remklauw release snelvuur en makkelijk te gebruiken. Koppelt u de release aan je pols met een gesp of een klittenband. Een touw verbindt de release met uw boogpees. Met een zachte sleepboot van uw wijsvinger activeert u de release. Omdat het hoofd 360 graden draait, kunt u uw hand draai zonder uw tekenreeks vrijlating jarring. T-vormige handheld versies worden gebruikt door target schietspellen, waarin u de release met uw duim of Pink activeren. De handheld automatische release heeft een trigger-mechanisme ingesteld op een timer. U kunt het instellen van de timer ergens van nul tot zes seconden om een vertraagde release. Ernstige schutters gunst deze dure versies.

Het gebruik van terug spanning

Ervaren target schietspellen gebruiken vaak terug spanning releases, die in principe triggerless, omdat ze u helpen bij het overwinnen van de trigger paniek evenals de trigger voortijdig ponsen zodra u hebt gesloten op uw doelgroep. De release ponsen kan resulteren in schokkerige beweging. Het voordeel van het gebruik van een rug-spanning release is niet alleen nauwkeuriger, maar ook consistentie. Het belangrijkste kenmerk van dit apparaat is een halve maan-cam, volgens "Boogschieten: stappen to Success" door Kathleen Haywood en Catherine Lewis. Toen onder druk, de cam en de follow-up met uw doorhaling zal leiden tot de boogpees-release. Omdat deze versies kan lastig om goed gebruiken, zijn ze niet aangeraden voor beginners.

De sleutel is de Trigger

De hulp van een release is vergelijkbaar met de trigger van een geweer. De kwaliteit van de trigger-mechanisme van een geweer bepaalt of het geweer goed of slecht is. Dure versie steun voor de boogschutters hebben meer verfijnde trigger mechanismen, volgens Steve Tentler, de eigenaar van het bedrijf accessoires boogschieten TruFire. U kunt de lengte en de druk van de trigger aan uw vrijlating stijl aanpassen. Een goedkope versie hoeft niet de extra functies die het mogelijk de fijnere aanpassingen voor een geweldig schot maken.

De beste Release bij je past

Een veelvoorkomend probleem is dat de release-steun de Boogschutter niet past. Tentler zegt dat vele boogschutters neiging om versies die te lang. Als het gaat om het identificeren van de beste release, bezoek een winkel boogschieten en de versnelling uitproberen alvorens het te kopen. Moet er een opgeleide professional op de hand die u kan adviseren over releases die aan uw eigen stijl van de jacht, ervaring niveau, persoonlijke voorkeuren en budget. Het is verwant aan een nieuw paar schoenen kopen--u niet weten als de release totdat u daadwerkelijk het gebruikt past.


gerelateerde artikelen