Hoe u kunt besturen eten dringt er bij

October 13

Hoe u kunt besturen eten dringt er bij

Eten--vooral zoete of vette behandelt--triggert een krachtige beloningen traject in de hersenen die is ontworpen om u Herhaal plezierige ervaringen te maken. Elke keer dat je iets lekkers, eten wordt de beloningen pathway versterkt, waardoor uw drang om te eten sterker. Niet verrassend, de dezelfde circuits van de hersenen is betrokken bij drugs- en alcohol verslaving, maar je kunt niet simpelweg van voedsel te verminderen uw impulsen geven. Er zijn gelukkig andere benaderingen voor het beheer van uw drang om te eten.

Stap 1

Het adres van je emoties. Als een kind, kunnen je ouders hebben aangeboden u een traktatie om het wegnemen van de gevoelens van eenzaamheid, angst, verveling of verdriet. Snel behandelen van emoties met voedsel wordt een ingesleten gewoonte. Denken over wanneer uw drang om te eten de sterkste is. Is het als u een vriend ontbreken of boos op een collega? In plaats van te bereiken voor een zak van pretzels, constructieve technieken te gebruiken om te gaan met je gevoelens. Je zou kunnen gaan voor een wandeling naar het verdrijven van woede of bel een vriend om te verlichten van eenzaamheid.

Stap 2

Afleiden jezelf. Gecertificeerd hypnotiseur Erika Slater, beveelt directeur van gratis eindelijk hypnose, een eenvoudige visualisatie techniek. Denk aan een geheugen of een afbeelding die u positieve gevoelens geeft. Houd het beeld in je geest, terwijl ademhaling diep--een vier tellen inademen en een uitademen zes tellen. Tik op de binnenkant van je hand in de buurt van de pinky kant terwijl je inademt. Herhaal de oefening vier tot vijf keer of tot de drang om te eten geeft.

Stap 3

Praktijk "roep surfen." Drugs- en alcohol verslaafden worden onderwezen dat een techniek genaamd "urge surfen," die hen helpt aankondiging en accepteren hun driften plaats duwen ze weg. Bestrijding van uw cravings vaak verhoogt de drang om te eten en zal resulteren in gevoelens van mislukking als u bezwijken. Je driften aanvaardt als gedachten niet tussenkomst kan geven u sommige detachement en de begeerten te verdrijven.

Stap 4

Je lichaam met respect behandelen. Het hunkeren naar en een intense drang naar eten mogelijk het resultaat van restrictieve diƫten, volgens Columbia Health. Als u probeert om gewicht te verliezen, wees niet al te ijverig. Eet regelmatig maaltijden en snacks om uw bloedsuikerspiegel stabiel. Alle belangrijke Voedingsgroepen integreren in uw dieet en te voorkomen dat programma's waarvoor u te snijden uit koolhydraten of vet.


gerelateerde artikelen