Vroege tekenen van Bed Bugs

October 25

Cimex lectularius, of "bed bugs" zijn zoals ze vaak worden genoemd, vervelende kleine insecten, afgeleid van de Cimicidae familie. Ze eten van warmbloedige dieren om te overleven. Vleugelloze, deze insecten zijn zeer klein en vaak moeilijk te lokaliseren en te identificeren. Een volwassen bed bug kunnen leven tot 18 maanden zonder een bron van voedsel voor het sterven. Hun lang slapende periode maakt ze gemakkelijk dragers onder reizigers als ze bezoeken van locatie tot locatie, afhaken bugs langs de weg.

Id 's

Unidirectioneel om te erkennen dat de vroege aanwezigheid van bed bugs zou kunnen worden door de vlekken laten ze achter--vlekken van het bloed en ontlasting. Vlekken van hun uitwerpselen zijn een roestige kleur die is moeilijk te verwijderen van beddengoed en bedden. Andere dingen die de bugs kunnen achterlaten zijn uitgedroogd vergieten van hun huid. Deze vergieten kan ook bevatten eieren, dode insecten of uitgedroogd larven. Afwerpende ziet eruit als kleine uitgedroogde schelpen van de bug. Deze items kunnen overal worden gevonden de bugs wonen en reizen.

Locatie

Bed bugs leven voornamelijk in matrassen en de bedden van mensen en huisdieren, maar zij kunnen worden gevonden in andere gebieden van het huis ook. In vroege besmetting gevallen kunnen fouten worden doorgegeven bij de mensen thuis via kleding, meubels, huisdieren, Bagage en pakketten. In zeldzame gevallen, die zij in voedsel worden verstrekt. Omdat ze vooral 's nachts voeden, ze hebben de neiging te verbergen overdag op donkere locaties als er waarschijnlijk geen host rond is. Bed bugs blijven gevonden in vloerbedekking, plinten, achter behang, plafond tegels of binnen meubels, meestal 100 voet of dichter bij waar de host slaapt. Vroeg op, bevinden ze zich in de naden, kleine spleten en boxsprings van de matras.

Insecten

De bugs zijn klein en moeilijk voor een ongeoefende oog te identificeren. De meeste lijken op een linzen of apple zaad. Ze hebben een ovale vormgeving en een plat lichaam. Ze zijn traag verhuizers, net als luizen. Ze kruipen in plaats van springen op hun gastheren. Meeste bed bugs die regelmatig voeden op een host wonen ongeveer 9 maanden. In vroege parasitaire aandoeningen, kan er een kleine hoeveelheid insecten in huis. Het vrouwelijke bed bugs kan elke dag tot 5 eieren leggen. Deze eieren zijn nauwelijks zichtbaar voor het blote oog en zo lang als een paar korrels zout. De eieren zijn een melkachtige kleur en slechts ongeveer 2 weken duren om uit te komen. De nimfen beginnen eten onmiddellijk op hosts en zijn over het algemeen het begin van een grootschalige besmetting zo niet correct behandeld.

Beten

Een van de eerste tekenen van bed bugs zal wellicht bijt. Deze beten in het algemeen zich voordoen terwijl de host of mens is slapen 's nachts. Niet alle beten zijn voelde onmiddellijk; Sommige kunnen nemen dagen te verschijnen. Het uiterlijk is een grote rode, welt of verhoogd gebied op de huid. Het lijkt op een muggenbeet. Een bug in het algemeen bijt op één locatie en vervolgens verlaat de host. Als ze gestoord op enigerlei wijze, weergegeven een of twee meer striemen naast elkaar zoals ze op het bloed tanken. Er is een intense jeuk die betrokken zijn bij de bed bug beet. Dit blijkt uit een allergische reactie op de verdoving in het speeksel van het insect. Verklein de jeuk en gebruiken over-the-counter Hydrocortison of corticosteroïden voorgeschreven door een arts.

Behandeling

De eerste vermelding van bed bugs moet leiden tot het wegwerken van hen om te voorkomen dat besmetting. Vroege aanwijzingen zijn voor beten of restanten van de bug is een goede indicatie dat de insecten zich verspreiden. Vernietiging van de schuilplaatsen en de huizen van het bed bugs zullen achten de beste resultaten. Dit betekent dat het wegwerken van besmette meubels, matrassen, boxsprings, tapijten en andere gebieden waar de bugs worden weergegeven. Een professionele ongediertebestrijding bedrijf moet worden aangeroepen om de bugs chemisch. Huismiddeltjes niet altijd werken en parasitaire aandoeningen hebben een sterke kans op herhaling.


gerelateerde artikelen