How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

October 26

How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

Druk hoofdpijn kunnen optreden wanneer de sinussen worden overbelast. Verkoudheden, allergieën of een sinus infecties kunnen leiden tot dit soort hoofdpijn, volgens het Penn State Milton S. Hershey Medical Center. Symptomen die meestal optreden zijn druk rond de ogen, wangen en voorhoofd, tere huid rond de ogen en pijn tijdens plotselinge bewegingen. Als u lijdt aan chronische druk hoofdpijn, is het belangrijk om te spreken met uw arts.

Stap 1

How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

Behandelen van de pijn onmiddellijk met een over-the-counter pijnstiller. Snelle verlichting is beschikbaar door het gebruik van paracetamol of ibuprofen. Hoewel de resultaten slechts tijdelijk zijn, kunnen de medicatie helpen terwijl u probeert te verlichten van de sinus congestie veroorzaken de drukhoofdpijn.

Stap 2

Spoel uw sinussen met een zoute nevel. Een over-the-counter zout spray kan spoelen van slijm dat is verstoppen de sinussen. Herhaal ten minste tweemaal per dag terwijl de problemen zich voordoen.

Stap 3

How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

Gebruik een luchtbevochtiger. Een luchtbevochtiger installeren op uw huis verwarming en koeling systeem of een draagbare versie plaats in uw slaapkamer. Luchtbevochtigers kunnen helpen verlichten van de sinus congestie die de hoofdpijn veroorzaakt, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Stap 4

How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

Inademen van stoom. Uitvoeren van de douche op de heetste instelling en zitten in de badkamer met de deur gesloten. Adem de stoom twee tot vier keer per dag gedurende enkele minuten.

Stap 5

How to Get Rid van hoofdpijn van de druk

Neem medicijnen voor de behandeling van de onderliggende oorzaak van de sinushoofdpijn. Een arts kan voorschrijven medicijnen op basis van de symptomen bij de drukhoofdpijn. Antibiotica kunnen worden gegeven als een sinus-infectie wordt vermoed. Mondelinge en nasale decongestiva kunnen worden aanbevolen om zich te ontdoen van de nasale congestie. Antihistaminica kunnen worden aanbevolen als allergieën de vermoedelijke oorzaak van de hoofdpijn van de druk zijn.

Stap 6

Operatie voor chronische gevallen van sinus infecties ondergaan. Als medicijnen niet sinus infecties die er de oorzaak van uw hoofdpijn druk verlichten doen, kan de sinussen chirurgisch te vergroten worden aanbevolen door een arts.

Wat die u nodig hebt

  • Luchtbevochtiger
  • Pijnstiller
  • Zout spray

gerelateerde artikelen