Hoe om je buik plat in één Week

December 16

Hoe om je buik plat in één Week

Overtollig buikvet is een gevaar voor de gezondheid en doet niets voor uw verschijning. Het gekoppeld aan medische aandoeningen, zoals diabetes type 2 en hart-en vaatziekten, en beïnvloedt de manier waarop die uw kleren passen. Als u wenst om snel je buik plat, werkt een kluis en gezondheid methode het beste. Binnen een week verschijnt je maag vlakker te wijten aan het verlies van opgeblazen gevoel en water gewicht. Hierna zal overtollig buikvet geleidelijk verminderen als u gelijke tred met uw dieet houden en lichaamsbeweging routine.

Stap 1

Hoe om je buik plat in één Week

Eet voedsel dat bevordering van het verlies van water gewicht en buik zwellen, waardoor de meest significante esthetische verschil in een week tijd zal verminderen. Volgens The Dr Oz Show, papaya, komkommer, zijn bananen, yoghurt, rijst en kruiden thee sommige voedingsmiddelen die kunnen je voelen slanker.

Stap 2

Hoe om je buik plat in één Week

300 minuten van aërobe activiteit per week deelnemen om calorieën te verbranden. Joggen, springtouw, Fietsen, tennissen of zweet op een trap klimmer of elliptische machine werken. Verhogen van uw hartslag naar het punt waar u het bereiken van een gematigde intensiteit; je moet niet kon zingen, maar moet nog kunnen praten.

Stap 3

Hoe om je buik plat in één Week

15 minuten van hoge intensiteit intervallen integreren met uw routine van cardio op drie dagen van de week voor het optimaliseren van uw calorie branden. Volgens «««Shape.com, kunt u doorgaan om calorieën te verbranden voor maximaal 24 uur na het beëindigen van uw hoge intensiteit interval training. Ga intervallen, afwisselend twee minuten gematigde cardio en één minuut van krachtige cardio waarin je niet meer praten. Bijvoorbeeld, afwisselend van een jog naar een sprint.

Stap 4

Hoe om je buik plat in één Week

Krachttraining ten minste twee keer per week uit te voeren. Naast uw abs, ook werken je armen, benen, borst, rug, heupen en schouders. Door het opbouwen van spierweefsel door uw volledig lichaam, verhogen je uw rustplaats stofwisseling zodat u vet verbranden meer efficiënt met inbegrip van uw buikvet. Werk je weg tot het doen van drie sets van acht tot 12 herhalingen van elke oefening. Gebruik gewicht dat is uitdagend genoeg, dus de laatste paar herhalingen van elke set zijn moeilijk te voltooien.

Stap 5

Hoe om je buik plat in één Week

Maak buik oefening deel van uw krachttraining routine. Hoewel deze oefeningen zal niet het elimineren van buikvet, zullen zij versterken en Toon uw abs zodat wanneer je buikvet wordt beperkt, je maag welomschreven zal verschijnen. Crunches uitgevoerd op een stabiliteit bal, reverse crunches, knie verhogingen in de stoel van een kapitein en de fiets manoeuvre. Deze oefeningen werken zo effectief mogelijk uw abs, volgens een studie van de American Council on Exercise.

Stap 6

Hoe om je buik plat in één Week

Kijken wat je eet. Je moet om gewicht te verliezen, maken een calorieën tekort. Deel van dit tekort komt uit uw dieet. Dienen zelf kleinere porties, omwisselen van calorierijke voedingsmiddelen voor lage-calorie voedsel opties en limit hoog in suiker, verzadigde en transvetten, zout en cholesterol. Benadrukken vetarme of non-fat zuivelproducten, volkorengranen, magere eiwitten, en vruchten en groenten. Vergelijk levensmiddelenetiketten en houden een dagboek bij voedsel, zodat u uw eetgewoonten controleren kunt.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint een nieuwe oefeningsprogramma van dieet, met name als je inactief is geweest of veterinairrechtelijke voorschriften of verwondingen.

Tips

  • Afvallen met een snelheid van niet meer dan 1 tot 2 pond per week, die veilig is volgens het nationale hart-, Long- en bloed Instituut. Het duurt een dagelijkse tekort van 500 tot 1000 calorieën om dit te bereiken.

gerelateerde artikelen