Hoe veilig verwijderen van Plaque van kinderen tanden

June 21

Hoe veilig verwijderen van Plaque van kinderen tanden

Plaque is een kleverige substantie die op je tanden als gevolg van blootstelling aan links over voedsel bits en bacteriën ontstaat. Helaas, plaque kan bijdragen tot problemen met holtes en gom ziekte, die mensen van alle leeftijden, met inbegrip van kinderen. Als zodanig, is het belangrijk dat uw kind leert veilig om plak te verwijderen door middel van een goede mondhygiëne, zodat hij kan het ontwikkelen van gezonde tandheelkundige gewoonten in de rest van zijn leven.

Stap 1

Heeft het kind zijn tanden tweemaal daags te poetsen na het ontbijt en voor het slapen gaan. Regelmatig borstelen helpt bij het verwijderen van plaque en de stoffen die ervoor zorgen dat, vanaf het oppervlak van de tanden voordat het kan opbouwen en problemen veroorzaken. Gebruik een American Dental Association goedgekeurde tandpasta voor kinderen om te voorkomen dat problemen die kunnen optreden volwassen tandpasta inslikken.

Stap 2

Leer uw kind juiste technieken als u wilt verwijderen de meest mogelijke plaque uit de tanden poetsen. Plaats de borstel in een hoek van 45 graden richting waar de tanden en het tandvlees elkaar ontmoeten. Borstel zachtjes in een draaiende beweging op elk oppervlak van de tanden, met inbegrip van de voorkant en terug. Het instellen van een timer om te helpen uw kind borstel die haar tanden voor de ADA twee tot drie minuten aanbevolen.

Stap 3

Heeft uw kind dagelijks haar tanden flossen. Niet alleen kunt plaque ontwikkelen op de zichtbare oppervlakken van de tanden, het kan ook het bewonen van de gebieden tussen de tanden. Voedsel en bacteriën die aan de plaque bijdragen wonen ook in deze gebieden.

Stap 4

Gebruik een mondspoeling plaque voor oudere kinderen hebben de capaciteit om de mondwater niet door te slikken. Volg de aanwijzingen van de fabrikant op de fles, evenals de aanbevolen leeftijdsgrenzen afgedrukt op het etiket.

Stap 5

Plan een checkup met uw kind tandarts ten minste tweemaal per jaar, per de aanbevelingen van de American Academy of Pediatric Dentistry.

Wat die u nodig hebt

  • Tandenborstel
  • Kinder tandpasta
  • Plaque mondwater
  • Floss

gerelateerde artikelen