Soorten antibiotica voor Staph infecties

November 22

Soorten antibiotica voor Staph infecties

Een infectie staph (staphylococcus aureus) wordt veroorzaakt door gemeenschappelijk bacteriën, die vaak wordt gevonden in de neus of op de huid. De Stafylokok bacteriën, voor gezonde mensen, meestal veroorzaakt geen een infectie. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) staat dat de Stafylokok bacteriën is een van de belangrijkste oorzaken van huid-infecties in de VS, en vaak niet nodig antibiotica. Nochtans, wanneer iemands immuunsysteem zwak is of er een open wond is, kunnen de bacteriën veroorzaken een ernstige infectie die problematisch kan zijn. Behandeling van deze besmettingen omvat antibiotica.

Penicilline

Tegelijk, penicilline de gemeenschappelijke Stafylokok infectie zou kunnen behandelen, maar met het misbruik van antibiotica (niet afwerking van een recept of nemen ze niet nodig), de Stafylokok bacterie vaak resistent zijn tegen penicilline, waardoor zij ondoeltreffend. Hoewel het nog steeds effectief voor sommige staph infecties, meldt de Mayo Clinic dat minder dan 10 procent van staph infecties op penicilline reageren zullen.

Methicilline

De volgende stap omhoog van penicilline is vaak methicilline. Echter de Stafylokok bacteriën worden steeds immuun voor methicilline zo goed, en het nu wordt genoemd "MRSA" of methicilline-resistente staphylococcus aureus. In het verslag van de Mayo Clinic is methicilline effectief bij de behandeling van minder dan 50 procent van staph infecties. MRSAs zijn ernstig, omdat er minder behandelingsopties voor staph thats resistent tegen methicilline.

Vancomycine

Vancomycine is een veel krachtiger en giftige, antibioticum dan penicilline of methicilline, en wordt vaak gebruikt bij de behandeling van staph infecties die resistent zijn tegen andere antibiotica. Hoewel het nog steeds effectief in de meeste gevallen, zijn er sommige staph bacteriën die resistent zijn geworden voor vancomycine ook. Om te bepalen welk antibioticum effectief tegen de Stafylokok infectie zal zijn, verklaart de University of Michigan Health System dat de bacteriën zullen worden getest in een lab tegen verschillende antibiotica beschikbaar.

Mupirocine

Mupirocine is een antibioticum zalf die is voorgeschreven voor Stafylokok bacteriën die zich in de neusholte bevinden. Een verslag in 8 oktober 2008 de kwestie van de "Cochrane Database van systematische Reviews" staat dat mupirocine nasaal staph bacteriën aanzienlijk vermindert.

Tea Tree olie

Soorten antibiotica voor Staph infecties

Tea tree olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Theeboom (melaleuca alternifolia), die is afkomstig uit Australië en antibiotische eigenschappen heeft. Tea tree olie is een natuurlijke stof die wordt geacht effectief middel tegen MRSA. Een studie gepubliceerd in de editie van maart 1995 van het "dagboek van antimicrobiële chemotherapie" bleek dat alle van de stammen van staph bacteriën getest niet bestand tegen tea tree olie waren. Deze stammen die resistent tegen methicilline en mupirocine waren opgenomen. Terwijl sommige medische inrichtingen met tea tree olie werkt, is het beschikbaar over de toonbank in de meeste winkels gezondheid van voedsel.


gerelateerde artikelen