Veroorzaakt komijn Spice Gas of opgeblazen gevoel?

November 26

Veroorzaakt komijn Spice Gas of opgeblazen gevoel?

Tussen 10 en 20 procent van de mensen lijden aan overdreven gas en opgeblazen gevoel, volgens Brigham and Women's Hospital. Wat je eet en drank is vaak de oorzaak van deze ongemakkelijk spijsvertering symptomen. Grote hoeveelheden vezel, bepaalde suikers en vette, kruidige voedingsmiddelen kunnen leiden tot gas en opgeblazen gevoel. Komijn zaad wellicht een ingrediënt in pikante gerechten, maar het kan helpen verlichten gas pijn eerder dan hen veroorzaken.

Over komijn

Komijn is een kruid gevonden in Latijn, mediterrane en Indiase keuken. Het is een primaire ingrediënt in Curry's en Chili. U kunt de zaden geheel of grond kopen.

Komijn en spijsvertering

Geen wetenschappelijk bewijs ondersteunt het gebruik van komijn voor de behandeling van spijsvertering problemen. Homeopathische behandelingen worden echter soms de komijn gebruiken om te voorkomen dat gas, steun in de spijsvertering, diarree te behandelen en het verminderen van winderigheid. Komijn wordt soms gemengd met koriander, venkel, anijs en karwij zaden die andere traditionele remedies voor gas zijn.

Overwegingen

Komijn is vaak een ingrediënt in recepten die gasproducerende voedingsmiddelen bevatten. Curries en Chili omvat bijna altijd uien, die een veelvoorkomende oorzaak van gas. Komijn wordt vaak toegevoegd aan Boon recepten — met inbegrip van zwarte bonen, linzen en hummus. Je denkt misschien dat de komijn wordt veroorzaakt door uw gas wanneer het is eigenlijk de rafinose, een suiker, in de bonen. Komijn aan toe te voegen geweekte bonen bij koken kan daadwerkelijk helpen verzachten de gasproducerende kwaliteiten van bonen.

Komijn-voordelen

Komijn vermijden omdat u bang dat het gas veroorzaakt is ongegrond. Kijk naar de meer gebruikelijke verdachten zoals een plotselinge toename in uw vezel inname of lactose intolerantie als oorzaken van gas. Consumeren dieetvoeding met sorbitol, een suikervervanger, kan ook leiden tot gas. Komijn heeft een toasty smaak die dimensie aan levensmiddelen toevoegt. Het wellicht ook gezonde eigenschappen, zoals de mogelijkheid om ontsteking verminderen, spierspasmen onderdrukken en helpen met geelzucht. Stoffen gevonden in komijn hebben antioxidant en antibacteriële eigenschappen. Hoewel geen wetenschap het gebruik van komijn ondersteunt naar medische aandoeningen, wellicht het enige waarde in vermindering van de bloedsuiker, versterking van de botten en u te beschermen tegen kanker.


gerelateerde artikelen