Wat Is een Gasser CrossFit Football?

September 17

Wat Is een Gasser CrossFit Football?

CrossFit Football is een sterkte en conditioning programma ontworpen door NFL spelers en coaches voor voetballers en andere atleten van de macht. Het programma maakt gebruik van een scala aan functionele bewegingen uitgevoerd op hoge intensiteitsniveaus te simuleren de metabole eisen van een voetbalwedstrijd. Deze bewegingen omvatten gewichtheffen oefeningen ter verbetering van kracht en macht samen met uitgevoerd ter verbetering van lenigheid, voetenwerk en algemene conditionering. Een gemeenschappelijke uitoefening voor conditionering is het "gasser" met verschillende variaties op basis van het algemene doel van de dag van de training.

Functie

De gasser is een specifieke conditionering boor gebruikt door CrossFit Football in combinatie met de training van de dag (WOD)-- en is effectief voor voetballers van elk vermogen niveau, variërend van professionele en collegiale atleten tot jeugd of beginners. De algehele functie van de boor gasser is het bouwen van een sterke geest, hart en lichaam samen met ontwikkelen van snelheid, Behendigheid en kracht. Uw doel in elke gasser is voor het uitvoeren van de boor zo snel mogelijk, waardoor de meest snelheid en kracht.

Volledige Gasser

U voltooien een volledige gasser door de breedte van een voetbalveld vier opeenvolgende keren wordt uitgevoerd. Start op een zijlijn en sprint naar de tegenovergestelde zijlijn, raken de zijlijn en onmiddellijk sprint terug naar de startlijn. Raak de startlijn en herhaal door rennen en terug. Het voetbalveld is 53 werven breed, dus één volledige gasser 212 werven dekt. Het doel is om een hoge snelheid voor de hele boor te houden.

1/2 Gasser

Een 1/2-gasser is precies helft van een volledige gasser. Start op een zijlijn en sprint naar de tegenovergestelde zijlijn, aanraken van de lijn en sprint naar de startlijn. De 1/2-gasser dekt 106 werven zo snel mogelijk worden gedekt. Sommige trainingen CrossFit Football integreren het 1/2-gasser in een circuit waar u andere oefeningen uitvoeren zoals reinigt squats en deadlifts.

1/4 Gasser

De 1/4-gasser bestrijkt een breedte van het voetbalveld, een kans om te werken op all-out snelheid en formulier dat wordt uitgevoerd. Start op een bijbaantje, versnellen en lopen zo snel mogelijk naar de tegenovergestelde zijlijn. Vergelijkbaar met 1/2-gassers, de 1/4-gasser mixen in verschillende CrossFit Football trainingen. Sommige trainingen omvatten 1/4-gassers op de minuut gedurende 10 tot 15 minuten uitgevoerd.


gerelateerde artikelen