Hoe dikker een Smoothie

February 25

Hoe dikker een Smoothie

Een glas sap is een goede begeleiding van een stevig ontbijt, maar moet u een maaltijd voor onderweg, een dikke smoothie is de perfecte keuze. Hier kun je een smakelijke, aanzienlijke smoothie met ingrediënten die je al in je voorraadkast en koelkast hebt. Giet de drank in een thermoskan en drink het op uw manier om te werken.

Het kiezen van een Base

In plaats van melk of SAP, kies een dikkere basis voor uw smoothie, zoals magere kwark of yoghurt Grieks-stijl. Giet vruchtensap in ijsblokjedienbladen en bevriezen zodat u kunt uw drankje chill zonder waardoor het dun en waterig.

De juiste vrucht

Dichte en romige vruchten zoals bananen en avocado's zijn de ideale ingrediënten voor dikke smoothies. Sappig fruit, waaronder aardbeien en mango's, kunnen nog steeds deel uitmaken van uw drankje--gewoon gooien ze in de vriezer voor een uur voordat u drop ze in de blender.

Noten, zaden en granen

De smaken van pinda, amandel- of cashewnoten boter meld perfect met banaan, maar zij zal een veel calorieën en vet toevoegen aan je smoothie. Jezelf te beperken tot een eetlepel moer boter per smoothie. Een andere verdikking optie: chia zaden, die vloeistoffen absorberen en uit te breiden. Hoewel het klinkt vreemd, kunt u ook een paar eetlepels van ongekookte havermout toevoegen. Mix goed te houden van uw drinken grit gratis.


gerelateerde artikelen