Vlas & Fruit Juice eiwit Shakes voor Weight Loss

February 16

Vlas & Fruit Juice eiwit Shakes voor Weight Loss

Hoewel het eten van een gezonder dieet en krijgen meer lichaamsbeweging zijn algemeen aanvaard als sleutels tot succes van het verlies gewicht, is goedkeuring van deze praktijken vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Voor mensen met drukke schema's kunnen gebruik supplementen een handige methode om schoon te maken een gebrekkig dieet, hoewel ze niet oefening vervangen. Eiwit shakes met vlas en andere toegevoegd voedselrijke voedingsmiddelen kunnen nuttig zijn voor een dieet wanneer correct gebruikt, maar een arts raadplegen voordat u de documenten ter aanvulling.

Gewicht verlies Fundamentals

Hoewel supplement fabrikanten vaak hen als zodanig tout, is geen voedingssupplement een wondermiddel voor gewichtsverlies. Om gewicht te verliezen, moet je minder calorieën dan u dagelijks besteden consumeren. Dus, verbranden van calorieën door oefening en dieet beide bijdragen aan gewichtsverlies. Om te verliezen een pond, nood u voor brandwond 3.500 meer calorieën dan u deelnemen. Creëren van een dagelijkse tekort van 500 calorieën zou zetten je op een tempo te verliezen een pond per week.

Eiwit Shakes

Eiwit shakes zijn supplementen die komen meestal in de vorm van een hoog-eiwit poeder dat kan worden gemengd met water, SAP, melk of een drankje van uw keuze. Meestal, eiwit shakes zijn gemaakt uit wei, een eiwitrijke derivaat van melk; soja verwerkt van sojabonen; of eiwit. Eiwit shakes kunnen steun bij verlies van het gewicht, omdat de voedingsstoffen verzadiging biedt. Een studie van de juli 2005 besproken in "The American Journal of Clinical Nutrition" vond dat hogere eiwit diëten hielp bevorderen van vermindering van de eetlust en calorie-inname ten opzichte van lagere eiwit diëten. Ondanks dit voordeel moet u nog steeds aandacht te besteden aan hoeveel calorieën in uw eiwit schud zijn, omdat calorieën uit deze supplementen gewichtsverlies net als calorieën uit een andere voedingsbron kunnen kraam als u overindulge.

Vlas

Vlas is een bloeiende plant in de voeding wereld geroemd vanwege de potentiële voordelen van de zaden. Lijnzaad is rijk aan vezels, die helpen kan controle uw eetlust en hulp in gewichtsverlies. Onderzoek toont ook aan dat lijnzaad kan helpen u bij het beheren van uw cholesterolgehalte, dat is belangrijk voor de algehele gezondheid. Bekijk hoeveel vlas die u aan uw proteïne toevoegt shakes, omdat het calorie dicht; gewoon 1 eetlepel lijnzaad grond bevat bijna 40 calorieën.

Vruchtensap

Vruchtensappen kan zijn meestal rijk aan vitaminen, dus gunstig zijn voor de gezondheid. Echter, vruchtensappen ook de neiging om calorie-dicht zijn en weinig vezels, waardoor ze slechte keuzes voor een dieet. In feite, kan vruchtensap hoger zijn in calorieën dan frisdranken; een kopje van druivensap bevat 152 calorieën, terwijl dezelfde hoeveelheid cola ongeveer 100 bevat. Begroting genoeg calorieën om ervoor te zorgen dat SAP met uw eiwit shake mengen niet zal belemmeren uw gewichtsverlies inspanningen.


gerelateerde artikelen