G-buis voeding formules voor eiwitrijke voeding

February 8

Een G-buis of maag buis, is een chirurgisch geplaatste buis die via de huid van je buik gaat rechtstreeks naar uw maag te ondersteunen van de voeding. Het is bedoeld voor mensen die niet kunnen eten en genoeg voeding krijgen via de mond. Een formule van sondevoeding is een speciale vloeistof gebruikt om calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. Een eiwitrijke sondevoeding formule kan nodig hebt u decubitus, recente operatie of de staat van een ziekte waarvoor hogere eiwit moet zijn. Uw arts kan u helpen bepalen de beste formule voor u.

Isosource HN

Isosource HN is een eiwitrijk G-buis voeding standaardformule gemaakt door Nestle voeding. Het is geschikt voor personen met een normale vertering en hogere eiwit nodig. Elk kan 250 mL bevat 300 calorieën, 13.4 g eiwit, 9,8 g totale vetgehalte, 39.9 g koolhydraten en 282 mg natrium.

Bevorderen

Bevorderen is een zeer eiwitrijke sondevoeding formule ontworpen voor mensen die hoge eiwit maar weinig calorieën nodig heeft. Bevorderen is een G-buis-formule gemaakt door abt voeding. Een 237 mL blikje promoot bevat 237 calorieën, 14.8 g eiwit, 6.2 g totale vetgehalte, 30,8 g koolhydraten en 240 mg natrium.

Nutren vol

Nutren Replete, gemaakt door Nestlé Nutrition, is een ander eiwitrijk G-sondevoeding formule. Het is ontworpen ter bevordering van de wondgenezing bij mensen die herstellen van chirurgie en mensen met decubitus of wonden. Naast het feit dat eiwitrijk, is het ook hoger in de vitaminen en mineralen. Een 250 mL blikje Nutren Replete bevat 300 calorieën, 15.6 g eiwit, 8,5 g totale vetgehalte, 28.3 g koolhydraten en 219 mg natrium.

Pivot 1.5

Pivot 1.5 is hoog in eiwit en calorieën, en is ontworpen voor degenen die metabolisch gestresst en immuun-gecompromitteerd zijn. Het wordt ook gebruikt ter bevordering van de wondgenezing bij mensen met decubitus, brandwonden en recente operatie. Een 237 mL blikje Pivot 1.5 bevat 356 calorieën, 22.2 g eiwit, 12 g totale vetgehalte, 40.9 g koolhydraten en 330 mg natrium. Abbott Nutrition maakt Pivot 1.5.

Peptamen AF

Peptamen AF is een andere eiwitrijke G-buis voeding formule gemaakt door Nestle voeding. Naast het feit dat eiwitrijk, ook bevat omega-3 vetzuren, prebiotische vezels en makkelijk te verteren proteïnen, en wordt aanbevolen voor mensen onder extreme stress. Een blikje van 250 mL bevat 300 calorieën, 18,9 g eiwit, 13.7 g totale vetgehalte, 26,7 g koolhydraten en 200 mg natrium.


gerelateerde artikelen