Omega 3 in Squid

February 16

Omega 3 in Squid

Meeste zeevruchten is heel voedzaam, zolang het niet gefrituurd of gekookt met veel olie. Restaurants vaak Frituur inktvis en verkopen als calamares, maar u kunt voorbereiden voor het op andere, gezondere manieren ook. Drie rauwe inktvis, die gelijk is aan ongeveer 85 gram, ounces bevat 80 calorieën en 13 gram eiwit. Het biedt ook u met 20 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde voor fosfor, riboflavine en vitamine B-12 en kleinere hoeveelheden zink, niacine, magnesium, vitamine C, calcium, ijzer en vitamine B-6, zoals vastgesteld door het Institute of Medicine. Squid is ook een goede bron van omega-3 vetzuren.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetten zijn essentiële vetzuren die vooral in vis en andere schaal-en schelpdieren, noten en sommige planten. Je lichaam maken niet, dus u ze in uw dieet consumeren moet. Het consumeren van omega-3 vetten misschien helpen lager uw risico voor kanker, hart-en vaatziekten en reumatoïde artritis. Ze kunnen ook helpen uw geheugen scherp houden en verbeteren van uw stemming, volgens de Tufts University Medical School.

Omega-3 in Squid

Een portie van 100 gram voor squid bevat 630 mg omega-3 vetzuren uit de aanbevolen 7 tot en met 11 gram die je elke week consumeren moet, op basis van de instituten of Medicine. Dit is een van de betere bronnen van omega-3 vetten, hoewel makreel, tonijn en zalm--met meer dan 4.000 milligram in halve een filet--meer van deze belangrijke voedingsstoffen bevatten.

Voorbereiding

Bij de voorbereiding van squid, is het het beste om te koken op hoog vuur gedurende zeer korte tijd of kook het voor een lange tijd op lagere warmte. Hoewel gefrituurde calamares misschien wel lekker, bevat het een heleboel toegevoegd vet. Dit minimaliseert de voordelen voor de gezondheid, dus het is beter om te eten van de inktvis gekookt op deze manier alleen voor een occasionele behandelen.

Overwegingen

Squid is een relatief milieuvriendelijke bron van omega-3 vetten. Het is niet over gevist en de visserijmethoden hebben slechts een beperkte invloed op andere soorten. Vele Amerikanen zijn echter niet bekend zijn met hoe squid op manieren anders dan frituren, koken zodat het biedt zeer weinig van de omega-3 vetten in het Amerikaanse dieet.


gerelateerde artikelen