Bernagie olie kan helpen Acne?

February 1

Bernagie olie kan helpen Acne?

Geschat wordt dat tussen 40 en 50 miljoen Amerikanen acne hebben, volgens de American Academy of Dermatology. Acne hoeft niet altijd een medische ingreep en vaak met ijverig huid zorg praktijken kan worden opgehelderd. Natuurlijke remedies, zoals Bernagie olie, beweren te helpen bij de behandeling van acne; Er is echter niet genoeg bewijs om te bewijzen dat Bernagie olie is veilig en effectief bij de behandeling van acne. Het raadplegen van een zorgverlener alvorens Bernagie olie te gebruiken om uw acne te behandelen.

Symptomen

Acne wordt meestal weergegeven als kleine hobbels of puistjes op de huid. Het wordt veroorzaakt wanneer de poriƫn worden geblokkeerd met de overtollige olie en vuil. Sommige acne ernstig is en kan ook erg pijnlijk. Acne komt meestal op het gezicht, borst en rug, maar het kan overal op het lichaam voorkomen.

Bernagie olie

Bernagie olie komt uit het zaad van de Bernagie-plant, of de Borago officinalis. Bernagie olie is ook bekend als honingbij brood, bee plant, Bernagie-zaadolie, de ox tong en starflower olie. Volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center waren studies over Bernagie olie's effect op bepaalde huidaandoeningen, zoals eczeem atopische en infantiele seborrheic dermatitis, onduidelijk.

Gebruik

Bernagie olie bevat een hoog gehalte aan de essentiƫle vetzuren bekend als gamma-linoleenzuur of GLA, waardoor ontsteking. Bernagie olie heeft naar verluidt als zodanig, gebruikt voor de behandeling van artritis, borst congestie en infantiele seborrheic dermatitis. Kruiden beoefenaars mag voorstellen kan topisch gebruikt of inwendig gebruik. Topisch gebruikt, kan Bernagie olie helpen de huid te beschermen en handhaven van vocht, helpen verbeteren van de algehele gezondheid van de huid en hebben een ontstekingsremmende werking op de huid. Er zijn echter geen geloofwaardige rapporten van het wordt gebruikt met succes om acne te behandelen.

Waarschuwingen

Bernagie olie kan negatieve effecten hebben op uw lever en niet moet worden genomen tijdens de zwangerschap. Het kan ook interactie met andere medicijnen. Raadpleeg uw arts alvorens Bernagie olie.

Bijwerkingen

Bernagie olie kan vroegtijdige arbeid veroorzaken bij zwangere vrouwen. Het kan ook leiden tot misselijkheid, hoofdpijn, indigestie, opgeblazen gevoel of constipatie. Gamma-linolzuur wordt gemeld lager de inbeslagneming drempel, volgens MSKCC.


gerelateerde artikelen