De gemiddelde kosten van echtscheiding

January 24

De gemiddelde kosten van echtscheiding

Huwelijkszaken wet is een 28 miljard dollar industrie, schrijft personeel schrijver Leah Hoffman voor «««Forbes.com, getuigen van de hoge kosten van een echtscheiding voor de bijna 1 miljoen Amerikanen die hun huwelijk elk jaar te beëindigen. De gemiddelde kosten van een echtscheiding is als het "vragen hoeveel een auto kosten", vertelde John Crouch, een familierecht advocaat in Virginia, Forbes.com. Echtscheidingen kunnen overal kosten van enkele honderden tot miljoenen dollars.

Geschiedenis

"Wat is er gebeurd met de $500 echtscheiding?", vraagt advocaat Craig G. Kallen III, schrijven voor de site voor online vrouw echtscheiding. Hij antwoorden zijn eigen vraag met het vaststellen van meer complexe leven hebben geleid tot meer complexe en dure echtscheidingen. De gemiddelde kosten van een niet-betwiste echtscheiding waarbij advocaten vanaf 2010 is ongeveer 1.500 dollar en een bestreden loopt meer dan 15.000 dollar.

Tijdsbestek

Een twee-dagen trial voor een bestreden echtscheiding kunt instellen je terug maar liefst $25.000, schrijft Hoffman. Minder dure alternatieven, zoals bemiddeling, kost ongeveer $5.000, terwijl gezamenlijke recht $3.000 per echtgenoot loopt. Advocaten meestal kosten $150 à 1.000 dollar per uur voor echtscheidingszaken, volgens de New York advocaat David Alexander Browde, schrijven voor Avvo, een online site die helpt consumenten omgaan met hun eigen juridische kwesties. Hebt u een niet-betwiste echtscheiding, zal advocaten waarschijnlijk een vergoeding plat. In bestreden gevallen, zal uw advocaat u op bill $75 à 350 dollar per uur, Browde schrijft.

Overwegingen

Als u de details van uw echtscheiding zonder een advocaat regelen kunt, kunt u uw factuur sterk verkleinen. Online echtscheidingen kostte $95 tot 299 dollar, afhankelijk van de online aanbieder. Met inbegrip van de gerechtskosten, de kosten van de gemiddelde online echtscheiding stijgt tot ongeveer 500 dollar, volgens de site online echtscheiding Hof advocaten. Als u gebrek aan gedeelde schuld en bewaring regelingen zijn overeengekomen, kunt u een online echtscheiding nastreven.

Deskundig advies

Advocaat Kallen raadt betalen uw advocaat een vergoeding voor de behandeling van uw echtscheiding, om kosten te controleren, zoals per uur kosten voorbij de flat-fee-niveau mounten kunnen. Als een regel van de duim, verwachten betalen een vergoeding van de 1.000 dollar voor elk betwist probleem die u onder ogen ziet, worden het bewaring van het kind, kinderalimentatie, verdeling van de eigendom, echtelijk onderhoud of pensionering rekeningen. Hij stelt dat een echtscheiding met een omstreden kwestie of geen helemaal ongeveer $1.000 kosten moet.

Vergelijkingen

Zelfs een $20.000 echtscheiding is goedkoop in vergelijking met echtscheidingen waarbij koppels in de werelden van Financiën, sport en entertainment. Australische media mogol Rupert Murdoch's echtscheiding kostte hem $1,7 miljard, terwijl de Las Vegas casino-eigenaar Steve Wynn het kosten hem voorraad waard 955 miljoen dollar, meldt The Week. De echtscheidingen van Michael Jordan, Neil Diamond, Harrison Ford en Steven Spielberg die elke kost meer dan 100 miljoen dollar, volgens Reuters.


gerelateerde artikelen