Over het looien Bed lampen

March 22

Over het looien Bed lampen

Hoewel ultraviolette lampen werden ontdekt in het begin van de 20e eeuw, was het niet tot de jaren 1970 dat Friedrich Wolff, een Duitse wetenschapper, effectief hen voor het looien van doeleinden gebruikt. Wolff wilde zien of bloot atleten binnen UV lampen positieve effecten op prestaties hadden. Als een bijwerking, volgens TanningBedsNow, de atleten werd gelooid, en een industrie was geboren.

Typen

LampCompatibility merkt op dat het looien lampen--ook bekend als lampen--in twee hoofdtypen komen; hogedruk en lagedruk eenheden.

Hogedruk eenheden produceren een spectrum van UV-ideaal voor het looien. De hoge niveaus van UVA straling help maken de tan. Hoewel UVC, UVB, infrarode straling en zichtbaar licht worden ook geproduceerd door hogedruk eenheden, is deze straling grotendeels weggefilterd. De lagedruk eenheden lijken op fluorescerend kantoorverlichting, branden langer, produceren minder UVA- en UVB en UVC-stralen filteren. UVC is de kortste van de UV-stralen.

Misvattingen

De UV-rating die u ziet op het looien bed lampen wordt vaak verward als de kracht van tan dat kan worden geproduceerd. De rating is echter eigenlijk de hoeveelheid UVB licht die een gloeilamp uitzendt. Bijvoorbeeld een lamp met een 6,5 procent rating stoot 6,5% UVB en 93,5% UVA. Lampen met meer UVA zal u donkerder maken, maar in een trager tempo in vergelijking met lampen met meer UVB, produceren die een snellere maar lichter tan, volgens TanningBedBulbs

Functies

De bollen met meer UVA en UVB op lagere niveaus worden vaak commercieel bruinen bollen genoemd. Een tan van deze lampen is donkerder, maar langzamer dan normale lampen zal opbouwen.

Warme bollen zijn vaak verward als bruinen bollen, maar in feite zijn het tegenovergestelde. Warme bollen hebben hogere niveaus van de UVB, die een snellere tan dat is lichter van kleur maar meer kans produceren op de huid verbranden, zegt TanningBedBulbs.

Extra 's

Vele looien bedden zijn voorzien van een gezicht lamp-functie. Deze lamp is vaak een lagere druk-eenheid, die niet zo hard aan het gezicht gebied is en annuleerteken zitten werden vandoor …

De verschillende kleuren van het looien lampen, of ze roze zijn, blauwe, groene, gele of paarse, zijn gewoon voor atmosferische doeleinden of voor de salon om verschillende lamp typen te constateren. De kleuren zelf maken geen verschil looiprocédé hebben resultaten.

Waarschuwing

KidsHealth.org merkt op dat de twee soorten UV-licht die invloed hebben op de huid UVA en UVB. UVB-straling brandwonden de oppervlakte lagen van de huid. UVA gaat dieper en reageert met cel pigmenten voor de productie van melanine. Het is de melanine die verantwoordelijk is voor het geven van de huid zijn gebruinde blik. UVA wordt beschouwd als het produceren van meer huidveroudering na verloop van tijd, terwijl UVB wordt beschouwd als de voornaamste schuldige voor huidkanker.

Over het geheel genomen de concentratie van UV-stralen is beduidend hoger dan de zon, dus met gebruik op lange termijn, er een grotere kans op vroegtijdige huidveroudering en huidkanker is, neemt nota van de Amerikaanse Food and Drug Administration.


gerelateerde artikelen