Interessante feiten over Going Green

February 20

Interessante feiten over Going Green

U denkt misschien dat u & rsquo; re een kleine vis in een grote vijver, wanneer het gaat om het doen van uw kant om te redden van het milieu, maar de waarheid uw inspanningen is bij elkaar optellen. Toch kan je je afvragen als je meer zou kunnen doen. Te weten een paar kunt interessante feiten over Geeklog u leren om een betere rentmeester van de planeet.

Groene tuinieren feiten

Volgens de US Fish and Wildlife Service, Amerikaanse huizenbezitters lay-out meer geld om te handhaven hun gazons dan de gemiddelde boer aan elke acre van gewas besteedt. Wat & rsquo; s meer, de gemiddelde huiseigenaar gebruikt tot 10 keer meer chemische pesticiden per hectare dan de landbouwer. Residuen van bestrijdingsmiddelen worden vervoerd via de lucht en het oppervlakte water afvoer, en kunnen zelfs oplopen tot natuurlijke wetlands en beken die verscheidene mijlen weg zijn. Biologisch tuinieren zonder gebruik van chemische-gebaseerde pesticiden, vermindert deze negatieve impact op de grondwaterspiegel.

Voordelen van Recycling

De US Environmental Protection Agency, of EPA, schat dat ongeveer 80 procent van wat de Amerikanen in de prullenbak gooien kan worden gerecycled, maar als een natie, het recyclingpercentage slechts 28 procent. De EPA beweert echter dat recycling programma's meerdere voordelen op zowel lokale en globale schaal produceren. Naast het behoud van natuurlijke hulpbronnen, creëren recycling programma's banen. In feite, de Universiteit van Colorado Recycling Services zegt dat 1 ton papier recycling vijfmaal meer werkgelegenheid schept dan het aantal arbeidsplaatsen van de productie die nodig zijn om dezelfde hoeveelheid papier uit grondstoffen produceren. Recycling ook vermindert de noodzaak om te reserveren land voor stortplaatsen en vermindert de uitstoot van kooldioxide die aan de gevolgen van de wereldwijde opwarming van de aarde bijdragen.

Resource behoud

Volgens «««EcoCycle.org heeft Geeklog enorme uitbetalingen in termen van het behoud van natuurlijke hulpbronnen en energie te besparen. Bijvoorbeeld, voor elke ton gerecycleerd papier, worden 17 bomen gespaard. Op jaarbasis komt dit neer op 500.000 bomen. Als elke Amerikaan gerecycleerd hun zondagskrant elke week, zou 26 miljoen bomen per jaar worden opgeslagen. 1 ton papier recycling ook 60 kg van de uitstoot van koolstof uit de atmosfeer houdt en bespaart genoeg elektriciteit en fossiele brandstof te houden van de lichten op voor zes maanden in het gemiddelde huis en brandstof de gemiddelde familie auto voor meer dan 1.200 mijl.

Huishoudelijk gebruik feiten

Als elke Amerikaanse huishouden een enkele worp voor 100 procent gerecycleerd badkamer weefsel in plaats van de typische 1.000 vel worp gemaakt van maagdelijke vezels gebruikt, zou 373,000 bomen en 155 miljoen gallons water worden opgeslagen, volgens groen product fabrikant zevende generatie Co. Bovendien zou de 1,48 miljoen kubieke voet van grond anders voorbestemd om een stortplaats worden opgeslagen.

Elke aluminium kan gerecycleerd in de Verenigde Staten bespaart genoeg energie voor het aandrijven van een televisie voor ongeveer drie uur. Nog, Amerikanen gooien zoveel aluminium blikjes in de vuilnisbak die de natie & rsquo; s hele vloot van commerciële vliegtuigen kon worden gereconstrueerd uit dezelfde hoeveelheid materiaal om de drie maanden, volgens de diensten van de Recycling van de Universiteit van Colorado.

Groen wonen, Tips

Geeklog neemt zoveel betrokkenheid van de Gemeenschap omdat daarin persoonlijke inzet. Dat betekent naast recycling, het terugdringen en het hergebruik van materialen thuis, groene initiatieven moeten worden genomen in buurten, scholen en de werkplek ook. De EPA biedt talrijke bronnen voor particulieren, evenals bedrijven, non-profit organisaties, en staat en lokale overheden.


gerelateerde artikelen