Hoe Heal nieuw gaatjes in de oren

January 27

Het oor piercing proces duurt slechts seconden, maar nieuw doorboorde oren vereisen zes tot acht weken van genezing tijd, volgens de Palo Alto Medical Foundation. Rekening goede verzorging van de oren doorboord en hen schoon te houden zal de snelheid genezing, verminderen pijn en voorkomen infectie. Het is essentieel dat een getrainde professional doorboren uw oren in een steriele omgeving om complicaties te voorkomen.

Stap 1

Laat de oorbel in uw oor. Verwijderen van een oorbel van een nieuw doorboorde oor kan het gat te sluiten. U kunt de genezing te bevorderen en voorkomen of behandelen van een infectie, terwijl de oorbel in uw oor is.

Stap 2

Vervang de oorbel als het is gemaakt van nikkel of een ander goedkoper metaal. De Stichting Nemours stelt dat deze metalen een gemeenschappelijke bron van allergische reactie zijn en genezing in nieuw doorboorde oren kunnen vertragen. Als u denkt dat dit een probleem zou kunnen worden, wijzigen de oorbel met een gouden of hypoallergeen stud. Zet de nieuwe earring in het gat onmiddellijk om te voorkomen dat het sluiten.

Stap 3

Uw handen wassen met warm water en zeep vóór de behandeling van uw nieuw doorboorde oren of uw oorbellen. Raken uw oren met vuile handen kunt introduceren potentieel schadelijke bacteriën.

Stap 4

Draai de oorbel meerdere malen per dag voor de eerste paar weken na uw oor doorboord. Dit zal verhinderen dat uw oor genezing gesloten rond de oorbel.

Stap 5

Doordrenk een katoenen bal in warm zout water, en houd het tegen uw gat gedurende enkele minuten korst dat veroorzaakt pijn of moeilijkheden wanneer u probeert te draaien uw earring los te maken. De Palo Alto Medical Foundation raadt waardoor een zoutwater oplossing door het mengen van 1/4 tsp. zout in een kopje warm water.

Stap 6

Toepassing van waterstofperoxide aan beide zijden van uw oorlel tweemaal per dag met een schoon wattenstaafje. Totdat uw gat is volledig genezen. Dit zal snelheid genezing, en verminderen uw risico op infectie. Als u merkt dat eventuele jeuk of geen kwijting, verhogen de peroxide toepassingen tot drie keer per dag, en uw arts raadplegen. U kan behandeling met antibiotica nodig.

Stap 7

Slapen op je rug ter voorkoming van irritatie tijdens de nacht. Slapen op uw kant verhoogt de kans dat uw oorbellen wordt gevangen op uw bladen of deken. Als ze worden gevangen, kunnen ze trekken uit je oren en verhogen van de pijn en ontsteking. Uw bladen en kussensloop wijzigen elke avond tijdens de eerste week of twee van herstel.

Tips

  • Nemen over-the-counter anti-inflammatoire medicatie voor de eerste paar dagen na de piercing kan ongemak en zwelling verminderen.
  • Als de technicus stuurde naar je huis met een antiseptisch middel na uw piercing, moet u dat product gebruiken in plaats van peroxide wanneer u uw oren schoon.

Wat die u nodig hebt

  • Katoenen ballen
  • Non-iodized zout
  • Waterstofperoxide
  • Katoenen wissers

gerelateerde artikelen