Wat doet een Migraine hoofdpijn Feel Like?

April 6

Wat doet een Migraine hoofdpijn Feel Like?

Migraine is een soort terugkerende hoofdpijn met handelsmerk kenmerken die hen van andere soorten hoofdpijn onderscheiden. Behandelingen voor de andere soorten hoofdpijn, afwijken doeltreffende behandelingen voor migraine ook dus erkenning van wat een migraine voelt belangrijk is. Een migraine veroorzaakt hoofd pijn evenals andere onaangename symptomen.

Hoofd pijn

Een migraine voelt als een geleidelijk verslechterende, diep, kloppend hoofd pijn met een gevoel van zware druk dat van een paar uur tot 3 dagen duren kan. In tegenstelling tot een hoofdpijn van de spanning is de pijn meestal erger aan de ene kant van het hoofd. Het kan schommelen tussen matige en zware intensiteit. Beweging, lichten, geluiden, geuren of visuele inspanningen, zoals lezen, kunnen de pijn verergeren.

Migraine aanval

Tijdens een migraine-aanval, mensen voelen zich vaak een mengsel van symptomen naast het hoofd pijn. Volgens de American Academy of Neurology, symptomen kunnen uit een willekeurige combinatie van duizeligheid, licht in het hoofd, nek en schouder pijn, problemen met concentreren, misselijkheid, braken, visie wijzigingen, knipperende lichten, tintelingen en overgevoeligheid voor licht, geluid of ruikt.

Aura

Een aura is de term voor neurologische symptomen die gepaard gaan met migraine, zoals wazig zien, verlies van de visie, moeite spreken of zwakte. Sommige mensen ervaren een aura gerelateerde aan hun migraine onmiddellijk vóór het intreden van de pijn. Een visuele uitstraling is meest gebruikelijk, hoewel de meeste mensen met migraine niet op een aura treedt voordat de hoofdpijn begint.

Waarschuwing

Hebben een evaluatie door een medische professional als u nieuwe hoofdpijn, veranderingen in uw hoofdpijn patroon of neurologische symptomen ondervindt, omdat ze een teken van iets meer serieus kunnen.


gerelateerde artikelen