Drie Yoga houdingen u om gezond te houden

March 30

Drie Yoga houdingen u om gezond te houden

Yoga kunnen zeer nuttig zijn voor uw gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Deze praktijk van lichaam en geest helpt u ontspannen uw geest door vermindering van stress, sterkte en flexibiliteit verhogen, ontgiften van uw lichaam en versterkt uw immuunsysteem. Een studie van 2009 door de University of North Texas Health Science Center gevonden dat stretching en verbeterde flexibiliteit--sleutelelementen van yoga--tot gezondere slagaders en algemene cardiovasculaire gezondheid leiden kan.

Soorten Yoga stelt u om gezond te houden

Elke yoga houding heeft een soort van voordeel voor de gezondheid, of het fysieke, mentale of emotionele--zoals stress reductie. Het aanhangsel van "licht op Yoga' van B.K.S. Iyengar, vindt u verschillende kwalen en poses die een gezond effect op hen kunnen hebben. Drie houdingen die gezondheidsvoordelen bieden en helpen u gevoel in evenwicht zijn wendingen, backbends en voorwaartse plooien.

Lord van de helft van de vissen vormen (Twist)

Drie Yoga houdingen u om gezond te houden

Wendingen helpen te knijpen toxines en chemische stoffen uit je organen. Volgens "Licht op Yoga," contracten de halve Lord van de vissen vormen de lever en de milt, waardoor ze minder traag. Ook profiteert van de darmen en kan helpen met rugpijn en pijn in de heupen.

Deze wending wordt beoefend zittend, met één been gebogen onder u, terwijl de andere is gebogen op de top, de zool van je voet op de grond en je knie tegen je borst is. Plaats achter u de hand tegenover van het been op de grond. Breng de elleboog van de andere arm aan de buitenkant van je rechtop knie, duwen uw elleboog en knie tegen elkaar maken weerstand. Inademen als u wilt verlengen van uw wervelkolom, en uitademen als u draai aan uw taille. Neem drie tot vier adem te volledig reinigen uw binnenorganen, vervolgens langzaam kristal en schakelen van de benen voor de andere kant.

Kameel Pose (Backbend)

Een diep backbend, zoals de Camel pose-- of Ustranasa--is gunstig voor de longen en kan mensen helpen die lijden aan een respiratoire aandoening, zoals bronchitis. Allereerst staan hoog op je knieën. Breng uw handen aan uw onderrug of de heupen. Kromme je rug naar achteren, omhoog of naar iets achter je te kijken. Dit strekt zich de ribbenkast en de longen, openstelling van uw borst vrij te geven iets dat wordt geplakt of overbelast. Bereiken met uw rechterhand naar uw rechterhiel en daarna met je linkerhand naar je linker hiel, je heupen naar voren duwen. Houd voor een moment, dan Breng jezelf terug rechtop.

Permanent naar voren vouwen

De staande voorwaartse vouw is gemakkelijk om te oefenen. Start in een staande positie met je rechte rug. Vouw naar voren op je heupen en het bereik van je tenen. Voordelen toegeschreven aan voorwaartse plooien zijn vrijstelling van maagpijn en toning van de lever, de milt en de nieren. Ze kunnen het hart om ontspanning te bevorderen en zijn gemeld te hebben van een gezond effect op milde depressie wanneer gedurende ten minste één tot twee minuten rust.


gerelateerde artikelen