Oorzaken van nagel schimmel

March 31

Warme, donkere, vochtige omgevingen

Een schimmel houdt van plaatsen waar het kan groeien en bloeien. Een schimmelinfectie komt in gebieden die zijn vochtig, donker en warm--vaak in teennagels geplet in schoenen, maar ook in de nagels. Op elk gewenst moment uw nagels worden gehouden in dat soort milieu, loopt u het risico op het krijgen van een schimmelinfectie--de meest voorkomende oorzaak van alle nagel infecties.

Schimmels die oorzaak infecties

Schimmelinfecties worden meestal veroorzaakt door drie soorten schimmels: gist (bekend als Candida), mallen en dermatofyten. Schimmelinfecties staking vaakst vingernagels terwijl dermatofyten een meer frequente oorzaak van teennagel schimmel infecties zijn.

Onderdompelen in Water

Wassen van de gerechten of andere banen waarvoor dat je handen nat voor een groot deel van de dag zijn, kan het risico van een schimmel nagel infecties verhogen. Houden van de huid en nagels warm en vochtig kunnen schimmels, die kunnen worden loerende in kleine bezuinigingen in de huid, om te groeien en verspreidde zich naar de vingernagels.

Familiegeschiedenis

Nagel infecties zijn meestal vaker voor bij mensen die een familiegeschiedenis van hen hebben, dus als je ouders, broers en zussen of andere familieleden van schimmelinfecties van de nagel last, dat zou kunnen zijn waarom je vatbaar zijn.

Verlaagd immuunsysteem

Vervallen of ziek gevoel, of met een aandoening die het immuunsysteem verzwakt kan verhogen het risico van het ontwikkelen van een schimmelinfectie in de nagels, omdat uw lichaam is niet bekwaam om zich te beschermen.

Contact met een besmet persoon

Delen van verontreinigde onderdelen--handdoeken, beddengoed of andere items die een schimmel--kon haven kunnen ook een oorzaak van schimmelinfectie van de nagel.


gerelateerde artikelen