De beste oefeningen voor het krijgen van een grote kont

April 17

De beste oefeningen voor het krijgen van een grote kont

Terwijl de oefening niet kunt veranderen uw genetica, kunt u een curvier achterzijde door spieropbouw met gerichte plek-specifieke oefeningen. Kont trainingen helpen u bereiken een afgeronde, afgezwakt vorm, het toevoegen van bulk waar u wil gewoon het voor een achteraanzicht die in jeans of een bikini werkt. Deze oefeningen vereisen geen speciale apparatuur en kunnen worden gedaan in de privacy van uw woonkamer, dus tijd voor een kont-gebouw training een paar keer per week te maken om de gewenste lichaam te krijgen.

Functie

Gerichte oefeningen kunnen helpen u om spier te bouwen. Extra spier bulk kan helpen geven u een ronder, curvier achterzijde. Gewicht machines op de sportschool weliswaar één optie, kunt u uw eigen lichaamsgewicht en een stoel uit uw eetkamer tafel met klassieke oefening verplaatst naar verbetering van het uiterlijk van je kont. Als u variëren uw lagere instantie oefeningsroutine wilt, zijn eenvoudige hulpmiddelen zoals een fitness bal of weerstand bands betaalbare toevoegingen aan uw training.

Typen

Hoewel er een aantal verschillende oefeningen om de vorm van je kont, variaties op lunges, zijn plies en squats sleutel tot een effectieve training van lagere lichaam. Het uitvoeren van een fundamentele longe door intensivering vooruit met één voet, je voorste knie buigen. Voor een plie, sta met uw benen gespreid en tenen gewezen; vervolgens buigen op de knieën, verlagen uw bekken. Houd je voeten samen of spreiden schouderbreedte uit elkaar voor squats, buigen je knieën terwijl je rug recht. Springen in deze bewegingen, voeg een twist of werk naar lager in een squat of plie intensiveren van uw routine.

Betekenis

Het opzetten van een betere kont vereist dat u werkt uw bilspieren en de spieren die de heup flexoren en hamstrings ondersteunen. Toning, zal krachttraining en gewicht opleiding u helpen om spieren waar u ze wilt. Krachttraining bewegingen, zoals een onderlichaam toning routine, ten minste twee keer per week samen met cardiovasculaire oefening om te voldoen aan de Centers for Disease Control and Prevention fitness aanbevelingen omvatten.

Tijdsbestek

U kunt een ronder kont en curvier heupen zonder een aanzienlijke tijdsinvestering. Kont-specifieke trainingen variëren van slechts vijf minuten tot 15 tot 20 minuten, een paar keer per week. Slechts een paar minuten van gerichte verstevigende oefeningen toe te voegen, kan een verschil maken, of kunt u kiezen als u wilt opnemen van een langere training voor een significanter effect. Verhoog de butt-gebouw gevolgen van uw gerichte oefening door na een cardiovasculaire routine die zowel uw heupen en kont werkt.

Waarschuwing

Gerichte kont oefeningen kunnen worden hard op de knieën, stam en ongemak veroorzaken. Controleer uw positionering in elke oefening om zeker te zijn dat uw knieën niet uit te voorbij je tenen in een squat, plie of longe breiden doen, om de stress te verminderen. Hebt u gemeenschappelijke zorgen, spreken uw zorgverzekeraar voordat u kont-gebouw oefeningen toevoegt aan uw workout routine.


gerelateerde artikelen