Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

January 9

Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

Vrouwen die morbide obesitas hebben moeite met ademhalen en wandelen en lopen groter risico van diabetes, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. 10 procent van uw gewicht verliezen verlaagt risicofactoren voor ziekte. Een programma voor het combineren van dieet, kunt supplementen, oefening en gedragswijziging afgestemd op uw behoeften u op korte termijn en langdurige resultaten bereiken. Raadpleeg uw arts over het beste dieet voor u.

Caloriearm dieet

Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

Morbide obesitas bij vrouwen wordt gedefinieerd als ten minste 100 pond over het ideale lichaamsgewicht voor uw hoogte wordt, een index van de lichaamsmassa--BMI--van 40 of meer, of hebben een BMI van 35 gelijktijdige met diabetes of hoge bloeddruk. Het nationale hart-, Long- en bloed Instituut raadt aan dat u 1 tot 2 pond per week verliezen door het verlagen van de hoeveelheid calorieën je door tussen 500 en 1000 calorieën per dag verbruikt, of door het eten van een caloriearm dagelijkse dieet dat bevat tussen 1000 en 1200 calorieën of tussen 1200 en 1600 calorieën als u meer dan 165 pond wegen of oefening regelmatig. Nemen van voedingssupplementen kan ervoor zorgen u voldoen aan alle van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

Vet

Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

Vet draagt bij aan 9 calorieën per gram. Beperken van uw vette opname tot en met 30 procent of minder van de totale calorieën, bestaande uit minder dan 10 procent van de calorieën uit verzadigde en transvetten en de overige calorieën uit meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Verzadigde vetten in vlees en zuivel- en trans-vetten in bewerkte voedingsmiddelen verhogen het risico op hart-en vaatziekten, overwegende dat meervoudig onverzadigde vetten, zoals omega-3 vetzuren in walnoten en vis, en enkelvoudig onverzadigde vetten in olijfolie en avocado's uw risico op hart-en vaatziekten verminderen en kunnen u helpen afvallen. Volgens onderzoek gepubliceerd in "Diabetes" in oktober 2010, wetenschappers aan Mochida farmaceutische in Shizuoka, Japan ontdekt Eicosapentaeenzuur, een omega-3 vetzuur, heeft anti-obesitas-effecten die onderdrukken gewichtstoename en ophoping van vet en bloed suiker in zwaarlijvige muizen gevoed een high-fat, hoog-suiker dieet.

Koolhydraten

Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

Beperk koolhydraten inname tot 55 procent van de totale calorieën. Lage glycemische hele granen, zoals gerst, eten en Vermijd hoge glycemische geraffineerde granen, zoals wit brood. Glycemische index meet hoe snel uw lichaam absorbeert suiker uit voedsel in uw bloed. Een hoge glycemische index-dieet verhoogt risico op hart-en vaatziekten bij overgewicht vrouwen, volgens onderzoek van wetenschappers van het universitair medisch centrum in Utrecht, Nederland en in juli 2007 gepubliceerd in het "Journal van de American College of Cardiology".

Eiwit

Het beste dieet voor een morbide zwaarlijvige vrouw

Eet magere eiwitten die bijdragen van 15 procent van de totale calorieën. Het eten van soja kan verminderen uw risico op obesitas comorbidities, met inbegrip van diabetes, hart-en vaatziekten, osteoporose en bepaalde vormen van kanker. Wetenschappers van de University Hospital in Freiburg, Duitsland gevonden calorie beperking met een soja-eiwit-verrijkte voeding resultaten in groter verlies van gewicht en vet bij zwaarlijvige vrouwen in vergelijking met een standaard matig-vet, evenwichtige nutriënt vermindering dieet, volgens onderzoek gepubliceerd in de "International Journal of obesitas en verwante metabole Disorders" in oktober 2004.


gerelateerde artikelen