Home Remedies voor een intestinale infectie

May 5

Intestinale schimmelinfecties worden veroorzaakt door een overmatige groei van de natuurlijk voorkomende schimmel, Candida albicans. Deze gist veroorzaakt ook infecties van de vagina en de mondelinge Holten. Nemen van antibiotica, die veranderen van het dieet, of lijden aan een verzwakt immuunsysteem, waardoor het lichaamseigen pH--de zuur/alkalisch evenwicht--vaak wordt gewijzigd leidt naar deze begroeiing. Voorgaande traditionele behandelingen met schimmeldodende medicijnen meestal vereist een combinatie van de aanneming van een antischimmel dieet, natuurlijke antischimmelmiddelen nemen en aan te vullen met probiotica.

Schimmeldodende dieet

Het belangrijkste idee van een antischimmel dieet is dat gist voedt met eenvoudige suikers, waaronder zetmeel zoals witte bloem en andere geraffineerde koolhydraten. Zodat de gist in je darmkanaal te vermenigvuldigen en voeden van teveel suiker en koolhydraten, kan dit leiden tot de productie van ethanol en aceetaldehyde, een giftige chemische, volgens het milieu ziekte Resource. Aanneming van een antischimmel dieet in wezen vereist elimineren van verwerkte voedingsmiddelen en alleen het eten van complexe koolhydraten en gehele korrels in matiging. Echter, de Mayo Clinic stelt dat weinig tot geen klinische tests de geldigheid van een schimmeldodende of "Candida reinigen" dieet bewijzen. Veel artsen geloven dat meer gezonde voedingsmiddelen kiezen gewoon de belasting van de spijsvertering vermindert en dus tot minder gastro-intestinale kwesties en gewichtsverlies leidt.

Natuurlijke antischimmelmiddelen

Sommige van de meest voorkomende antischimmelmiddelen, volgens het milieu ziekte Resource, omvatten verzadigde vetzuren, oregano, knoflook, colloïdaal zilver, cellulase, berberine en plantaardige looistoffen zoals die gevonden in de Zwarte Notelaar plant.

Verzadigde vetzuren zijn gevonden in palm en kokosnoot oliën en extracten van olie castor bean. Omhoog tot 3600 mg per dag van caprylzuur, kunnen die is gevonden in palm en kokosnoot olie, worden genomen als een schimmelwerende behandeling. Undecyclenic zuur, gevonden in olie castor bean, kunnen ook worden genomen in dosering van maximaal 1000 mg per dag.

Berberine is een gemeenschappelijk antischimmel behandeling in de Chinese geneeskunde die wordt gevonden in het kruid bekend als Berberisfamilie. Oregano is algemeen bekend als een kruid gebruikt in de meeste keukens, maar oregano vulgare is de schimmelwerende behandeling, terwijl oregano Marjolein uw favoriete Italiaanse gerechten gunsten. Deze behandeling is beschikbaar als een olie, en vraagt slechts een paar druppels in een glas water.

Knoflook is een gemeenschappelijke antischimmel behandeling vanwege de zwavel-bevattende verbindingen bekend tegen gistovergroei. Gebruik verse knoflook in je eten tegen Candida infecties.

Colloïdaal zilver is gebruikt tegen een scala aan microben, maar is van belang als een huis remedie voor schimmelinfecties omdat zilver gebleken om Candida en andere schimmels te doden. Cellulase, beschikbaar in health food winkels, is het enzym dat de celwand van de Candida breekt, dus doden de gist. Veel Oost-geneeskunde behandelingen voor schimmels gebruiken looistoffen; Black walnut is één van de meest voorkomende tannine-bevattende supplementen beschikbaar.

Probiotische suppletie

Tijdens het reinigen van je darmkanaal en het verminderen van de bevolking van de Candida met behulp van dieet en/of natuurlijke suppletie, moet u ook te nemen een probiotische supplement om te herstellen van de nuttige bacteriën ter bevordering van de efficiënte spijsvertering. Lactobacillus acidophilus, die in yoghurt, acidophilus melk en supplementen wordt gevonden, is de bekendste probiotische.


gerelateerde artikelen