Toepassingen voor gebruikte groene thee zakjes

March 6

Toepassingen voor gebruikte groene thee zakjes

Veel mensen drinken groene thee niet alleen voor zijn smaak maar ook voor een aantal van de gunstige chemische stoffen die het bevat, met inbegrip van tannines. Wanneer u klaar drinken van groene thee bent, vasthouden aan de tas van uw gebruikte groene thee. Zelfs zodra uw thee heeft gebrouwen, kunt u de tas of de theeblaadjes voor allerlei doeleinden, zoals luchtverfrissers, meststof of als een manier om te verjongen de huid op je gezicht.

Stap 1

Pers gebruikte theezakjes tegen je ogen gedurende 10 tot 15 minuten. Koel het gebruikt theezakje. U kunt dit doen door het te laten zitten voor 30 minuten, of door de gegevens in de ijskast voor een paar minuten. Groene thee is anti-oxidanten die wallen of verkleuring zal verminderen, verklaart GreenPlanet.com. Het heeft ook anti-inflammatoire stoffen die bijdragen tot het verminderen van de vloeiende opbouw onder de ogen.

Stap 2

Chagara voor te bereiden. Chagara is een Japanse term voor gebruikte theeblaadjes en kun je het zelfs als u niet de theezakjes op uw huid, net als in stap 1 gebruikt. Open het theezakje en de bladeren verspreid op een papieren handdoek totdat ze volledig zijn gedroogd.

Stap 3

Chagara rond naar gebieden van uw huis met onaangename geuren verspreid. Een paar van deze gedroogde theeblaadjes aan een kussensloop te maken van een geurige kussen, toevoegen, TeaGenius.com verklaart. Chagara strooi op uw tapijten, wacht een paar minuten zodat de gebruikte theeblaadjes om het absorberen van geuren en vacuĆ¼m de thee van de gedroogde bladeren. Stel een container van chagara in uw vriezer en de koelkast om het absorberen van geuren.

Stap 4

Het werk van chagara in de bodem rond uw installaties. Gebruikte theeblaadjes maken een uitstekende meststof voor planten, TeaGenius.com notities. En gebruikte theezakjes toevoegen aan de grond verhoogt stikstof niveaus, volgens planetgreen.nl.

Wat die u nodig hebt

  • Gebruikte groene thee zak
  • Papieren handdoek

gerelateerde artikelen