Honkbal Core Oefeningen

July 1

Honkbal Core Oefeningen

Werpen, gooien en slaan een honkbal alle vereisen kernsterkte. Sterkere spieren van de kern kan je voor het uitvoeren van deze bewegingen krachtiger. Omdat honkbal een explosieve, macht-georiƫnteerde sport is, moet uw training weerspiegelen dit. Het uitvoeren van oefeningen met behulp van matige tot zware ladingen voor lage tot matige herhalingen--van zes tot acht--om de soort kracht die nodig is voor succes in honkbal te ontwikkelen.

Medicijnbal roterende gooit

Ter versterking van uw obliques--de spieren essentieel in het swingende een honkbalknuppel--staan met uw voeten schouderbreedte uit elkaar en houd een Medicijnbal in beide handen. Je armen uit te breiden en om het niveau van de schouder te verhogen. Houd je armen parallel aan de grond en je voeten stevig, je bovenlichaam naar rechts draaien. Dynamisch draai aan de linkerzijde en laat de bal, gooien het aan een trainingspartner te wachten. Gebruik uw abs meer je armen te gebruiken. Vang de bal als het wordt naar u teruggestuurd en herhaal de oefening. Als een opleiding partner niet beschikbaar is, doe deze oefening door het gooien van de bal tegen een muur en vangen van het als het rebounds. Voer een gelijk aantal herhalingen voor beide zijden.

Three-way Medicijnbal Slams

Medicijnbal slams zijn een krachtige oefening die zal versterken, de rectus abdominis en obliques en ontwikkelen van explosieve kracht voor het gooien. Staan met uw voeten schouderbreedte uit elkaar, een Medicijnbal in beide handen te houden. Til de medicine bal boven je hoofd. Zet je schouders en op de verdieping net buiten uw linkervoet de bal gooien. Vang de bal als het rebounds en gaat u verder met het gooien van de bal rechtstreeks tussen je voeten. Vangen van de bal opnieuw, zet je schouders en gooien de bal net buiten je rechter voet. Herhaal dit patroon totdat uw set voltooid is.

Kabel hout karbonades

Kabel hout karbonades nabootsen van de actie die u gebruiken zou als u een bijl aan het omhakken van een boom werden swingende en uw hele kern complex versterkt. Naast een kabelset verstelbare oefening tot schouderhoogte staan. Met uw voeten schouder breedte van elkaar, de beugelgreep in beide handen te grijpen. Met je armen recht, zijn uitgelijnd met het midden van je borst en je handen op schouderhoogte, draai je bovenlichaam door middel van 180 graden. Je handen moeten een diagonale pad volgen en eindigen op heup-gewicht. Langzaam terug naar de startpositie en herhaal. Naarmate u meer vertrouwd met de oefening, nemen een zijrichting Longeren actie, zodat je je armen, de kern en de benen in het verkeer integreren.

Longe persen

Deze oefening zal integreren uw bovenlichaam en onderlichaam, kern, en over zal dragen aan gooien en pitching. Een sterke rubber oefening band hechten aan een taille-hoog-anker. Sta met je rug naar het anker en de greep van de band in uw linkerhand te houden. Zorg ervoor dat de kabel loopt onder je arm. Starten met je voeten samen uw linkerhand dicht bij je borst, neem een grote Longeren stap voorwaarts met je rechterbeen en druk tegelijkertijd op uw linkerarm uit voor je. Houd uw abs verstijfd, en laat niet uw rug of zoals u deze oefening verbuig. Gebruik je rechterarm voor evenwicht indien nodig. Duw uit je voorste been en terug te keren naar de beginpositie en voer een ander rep. Wanneer uw toestel voltooid is, veranderen handen en herhaalt u de oefening gebruikend uw tegenovergestelde arm en been. Deze oefening kan ook worden uitgevoerd met behulp van een verstelbare kabel machine.


gerelateerde artikelen