Lange termijn effecten van schreeuwen tegen kinderen

June 20

Lange termijn effecten van schreeuwen tegen kinderen

Opgroeien in een omgeving gevuld met luide stem kan verlamde uw geestelijke gezondheid. Overwegen dat "goede" dingen zijn zelden hebben geschreeuwd, terwijl negatieve, ziel breken epitheta worden naar de hemel opgeheven. Een kind heeft geen keus dan te horen, want hij geen ontsnappen heeft. Hij kan niet een cab- of hop hagel een bus weg van huis. Deze gevangen slachtoffer in plaats daarvan blijft jarenlang als de langetermijneffecten van schreeuwen vorm zijn geest.

Zelfvertrouwen

Het is onmogelijk om te vormen van een gezond gevoel van eigenwaarde wanneer u een kind dat is schreeuwde op op een frequente basis. Zelfvertrouwen is afhankelijk van de zien van jezelf als een gewaardeerd, gerespecteerd en geliefd individuele. Nemours stelt dat kinderen die zijn schreeuwde op kan schade aan hun zelfbeeld lijden. Kinderen die slachtoffer zijn van verbaal geweld zelden zien zichzelf als waardig individuen. Hun perceptie van zichzelf is in plaats daarvan een onbeduidend wezen die ontbreekt de mogelijkheid om de invloed van zijn samenleving. Deze kinderen kunnen vaak geholpen worden om vertrouwen door deelname aan schoolsport of academische clubs waarin ze zelf bevestiging kunnen bereiken.

Agressie

Volgens volwassenen en kinderen samen tegen geweld, wanneer kinderen die hebben consequent geweest schreeuwde op de leeftijd van 4 of 5, bereiken dreigen ze om agressief gedrag, zelf weer te geven. Deze kinderen beginnen te problemen hebben in sociale situaties met hun leeftijdgenoten. Ze handelen uit door invasie van anderen persoonlijke ruimte, duwen, slaan en zelfs bijten. Kinderen blootgesteld aan schreeuwen moet worden geleerd hoe om te controleren de woede gebouwd in hen van misbruik die ze hebben meegemaakt. Professional counseling is geschikt bij de behandeling van agressieve gedragspatronen bij jonge kinderen.

Angst

Veel kinderen die zijn schreeuwde angstig geworden. De vrouwen en kinderen gezondheidsnetwerk zegt jonge kinderen, ook zuigelingen, vaak zijn bang voor luide stemmen met name als deze diepe zijn, bloeiende mannelijke zangstemmen. Een timide jongen kan reageren op schreeuwen door huiverend, schudden of verbergen. Een lange termijn angstig houding dreigt te ontwikkelen als het misbruik schreeuwen voor maanden of jaren blijft. Deze timidity kan kinderen worstelen met het ontwikkelen van vriendschappen. Het kan ook afbreuk doen aan hun vermogen om te gaan met conflicten, zodat ze zich terugtrekken uit deze moeilijke situaties in plaats van effectief oplossen.

Concentratie problemen

Concentratie problemen zijn niet ongewoon bij kinderen die hebben schreeuwde zijn gedurende een lange periode van tijd. De Children's Advocacy Center voor Osceola County citeert gebrek aan concentratie als een van de resultaten van emotionele misbruik. Kinderen die hebben geleerd om te schreeuwen "tune uit" doen om zich tijdelijk te verdedigen tegen de verbale aanval. Dit afweermechanisme heeft een negatief effect later, hoewel, zoals problemen met het scherpstellen ontwikkelen. Dit probleem wordt meestal een probleem op school, met name in de latere rangen waar kinderen naar verwachting zullen concentreren voor langere tijd. Individuele aandacht van docenten en mentoren kan vaak helpen verbeteren van focus met deze kinderen.


gerelateerde artikelen