Voordelen van fenegriek voor vrouwen

June 12

Voordelen van fenegriek voor vrouwen

Overzicht

Een lid van de vlinderbloemenfamilie, de fenegriek plant heeft een onschuldige uitstraling, maar het een krachtige punch verpakkingen voor vrouwen van alle leeftijden. Of u nu bezorgd over het behoud van voldoende melkproductie om uw nieuwe baby verpleegkundige of bezorgd over opvliegers tijdens de menopauze, zou dit kruid een natuurlijke oplossing voor uw vrouwelijke gezondheidszorgen. Overweeg uw eigen kleine patch van fenegriek in uw kruidentuin kweken of kijk voor 500, 580 of 610 mg capsules van de geplette zaden bij het centrum van uw lokale natuurlijke gezondheid. Echter, Vermijd het gebruik van fenegriek tijdens de zwangerschap, zoals het uteriene contracties kan stimuleren.

Verhoogde melkproductie

Judith Brown, een voedings deskundige en professor emeritus van de Universiteit van Minnesota afdeling Obstetrie en gynaecologie, en auteur van "voeding via the Life Cycle," meldt dat fenegriek is een kruid vaak gebruikt ter stimulering van de melkproductie in vrouwen. Melkproductie stijgt in het algemeen binnen één tot drie dagen na het starten van het supplement. Om te kunnen gebruiken dit kruid als een galactagogue, de meeste vrouwen nemen het kruid in capsule vorm meerdere malen per dag, verbruikt ongeveer 3500 gram totaal elke dag voor de melkproductie te verhogen. Meestal moet u kunnen stoppen met het nemen van het kruid zodra u het gewenste niveau van de melkproductie bereiken. Praat met uw arts of een gecertificeerde borstvoeding consultant om het bepalen van de beste doseringen voor uw specifieke verpleegkunde-situatie.

Natuurlijke borstvergroting

Als u houdt van het idee van het worden een beetje meer gewelfde maar wil niet te krijgen van de kunstmatige borstimplantaten, praat met uw arts over de mogelijkheid van het gebruik van fenegriek te vergroten van uw borsten natuurlijk. Volgens Phyllis Belch, gecertificeerd nutritional consultant en auteur van "Recept voor Herbal Healing," verhoogt Fenegriek de grootte van uw buste door het veranderen van bepaalde lever enzymen, die het vermogen van uw lichaam te breken van oestrogeen vertraagt. Je zou kunnen proberen mengen verpletterd fenegriek zaden met een beetje plantaardige olie en topisch toe te passen, maar Dr. James Duke, voormalig USDA botanicus en auteur van "The Green Pharmacy," adviseert dat u eerst overwegen nippen sommige sterke thee, een verhouding van 2 kopjes water aan 1 kop van fenegriek spruiten. Drink maximaal twee kopjes thee fenegriek dagelijks.

Hulp bij opvliegers en menstruele krampen

Diosgenin, een natuurlijk voorkomende samengestelde in fenegriek die het oestrogeen die je lichaam produceert bootst, is verantwoordelijk voor het kruid de mogelijkheid om te minimaliseren van de effecten van opvliegers en menstruele krampen, volgens Michael Castleman, auteur van "De nieuwe Healing kruiden." Probeer dit natuurlijke alternatief voor hormonale substitutietherapie door het weekwater van maximaal 2 tsp. van de geplette fenegriek zaden in een kopje kokend water voor ongeveer 10 minuten, zoetstof toe te voegen als nodig, aangezien het kruid een bijzonder bittere smaak heeft. Castleman raadt aan dat u de kruidenthee verbruikt omhoog tot drie keer per dag te verminderen uw menopauze of menstruatie problemen.


gerelateerde artikelen