Kind symptomen van Urethritis

November 27

De urinebuis is een kleine, smalle buis die urine uit de blaas en uit het lichaam vervoert. Ontsteking of irritatie van de urinebuis kan een aandoening genaamd urethritis. De symptomen van urethritis bij kinderen meestal na te bootsen die ervaren door kinderen met een urineweginfectie. Als een ouder of verzorger merkt dat een kind symptomen van urethritis ontwikkelt, moet het kind worden genomen om een arts een spoedig mogelijk voor verdere evaluatie en verzorging.

Pijnlijke Urination

Ontsteking van de urinebuis kan leiden tot pijnlijke, brandende urineren symptomen bij kinderen met deze aandoening, verklaren medische professionals met de Universiteit van Wisconsin. Een kind kan beginnen te klagen dat het pijn doet wanneer ze plast, of ze lijken terughoudend willen of kunnen gebruik maken van de badkamer. Mannelijke kinderen met urethritis kunnen ook een rode, gezwollen plek op het puntje van de penis, die teder aan de aanraking kunnen ontwikkelen.

Ongewone kwijting

Kinderen die een urethritis hebben kunnen ontwikkelen ongebruikelijke ontslag uit de urinebuis als een symptoom van deze aandoening, verklaren gezondheidswerkers met het Bureau van Canada van de volksgezondheid. De urethrale kwijting kan verschijnen dik of geel, en kan bevatten kleine hoeveelheden bloed. In bepaalde gevallen kan deze ongebruikelijke kwijting ook een onaangename of vieze geur, volgens medische deskundigen met de University of California Los Angeles afgeven. Een ouder of verzorger kan ongewone bloed-gekleurde vlekken of vlekken veroorzaakt door urethrale kwijting in van een getroffen kind ondergoed merken. Deze symptomen van urethritis bij kinderen vereist onmiddellijke aandacht van een medische professional.

Frequent of dringend moeten plassen

Ontsteking binnen de urinebuis kunt uitbreiden tot in de blaas van een kind. Urethritis symptomen van frequent of dringende urination in bepaalde kinderen, verslag Universiteit van Wisconsin gezondheidswerkers kan leiden tot irritatie van de blaas. Getroffen kinderen wellicht vaker dan normaal naar de WC gaan. Sommige kinderen kunnen nat hun broek wegens dringend plassen symptomen. Een kind die frequent of dringend plassen symptomen ontwikkelt moet worden beoordeeld door een medische professional om een accurate diagnose en de ontvangst van de juiste zorg.


gerelateerde artikelen