Krampen in de kuitspier terwijl Fietsen

December 22

Krampen in de kuitspier terwijl Fietsen

De precieze oorzaak van kalf spierkrampen is nog steeds niet zeker, maar verschillende factoren lijken te leiden tot kramp. Bijvoorbeeld, als u bent gedehydreerd, sommige cruciale lichaam zouten ontbreken, duw jezelf te hard of gewoon een beetje ouder zijn, bent u meer kans om te lijden van een kalf kramp. Krampen tijdens het fietsen zijn vaak gericht op de kuitspier. Kalf cramps ervaren fietsers vaak wanneer ze hun fysieke grenzen te hard duwen.

Kramp

Kalveren zijn een van de meest voorkomende gebieden van het lichaam om te ervaren kramp. Wanneer uw kalf tijdens het fietsen krampen, het kan voelen hard, start snel spiertrekkingen en zal vrijwel zeker leiden tot ongemak. Voor velen betekent krampen scherpe, ondraaglijke pijn als de twitch spiervezels ongecontroleerd. Krampen zijn echter meestal niet reden tot ernstige bezorgdheid. Met een beetje uitgerekt of massage, de pijn verdwijnt vaak en de spier kan terugkeren naar de normale--al u zich waarschijnlijk een beetje stijf de volgende dag voelt.

Fietsen krampen

Kalf cramps behoren tot de meest voorkomende klachten onder interlokale fietsers. Ongeveer 70 procent van de mannelijke fietsers in een 100 mijl lange fietstocht leed een kramp langs de weg, volgens prestatietips fietsen. De positie van de voet op het pedaal met de tenen wees naar beneden voor lange periodes verschijnt bij te dragen tot het kalf kramp. Als u vaak voor lange afstanden in warme omstandigheden fietst, bent u meer kans om te ervaren kalf krampen.

Flushing de kramp

Als de kramp ernstig is, zult u waarschijnlijk wilt uw fiets springen en rekken van de spier. Echter volgens fysiotherapeut en wielrenner Lulu Weschler, kunt u spoelen van het kalf kramp tijdens het fietsen. Met kalf krampen grijpt de spier meestal omhoog als de tenen naar beneden te lang wijzen. Zo duwen je hiel terug op het pedaal zodat de tenen omhoog wijzen. Zit op het zadel en gebruiken van je andere been te maken meeste pedaal werk, met de kramp been alleen het uitoefenen van macht door middel van de vier uur tot zes o-clock posities. Dit kan helpen verlichten van krampen in de kuitspier tijdens het fietsen.

Preventie

Als je niet genoeg water zowel vóór als tijdens uw fietstocht drinken, kon je kalf krampen meer kans. Breng water met u terwijl u zodat u gehydrateerd tijdens blijven kunt rijden. Omdat kramp kan ook worden gerelateerd aan een gebrek aan evenwicht in uw lichaam zout niveau, kan het drinken van een sportdrank met elektrolyten ook helpen. Als u zeer hete berijdt en vochtige omstandigheden, stimuleren de natrium-niveaus van uw maaltijd iets een paar dagen vóór de rit--zal een paar hagelslag zeezout doen. Uw spieren uit te rekken alvorens het fietsen kan ook helpen voorkomen kramp.


gerelateerde artikelen