Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

September 9

Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

Overzicht

Genetisch gemodificeerde levensmiddelen brengen beide belofte voor het maximaliseren van voedsel potentieel en de voedingswaarde en de controverse over de mogelijke risico's voor de menselijke gezondheid en het milieu. Genetische modificatie gaat om DNA-technologie gebruikt om verandert de genetische samenstelling van een plant of dier. Hoewel veel voedsel zijn genetisch gewijzigd, zijn de belangrijkste GGO-gewassen in de Verenigde Staten katoenzaad, koolzaad, maïs en sojabonen.

Het resultaat kan worden resistent zijn tegen insecten sojabonen of maïs of bananen die produceren van vaccins tegen besmettelijke ziekten. Dergelijke posten worden genetisch gemodificeerde organismen, of GGO's genoemd. Levensmiddelen, feeds, vaccins, medicijnen en vezels behoren tot de genetisch gemodificeerde producten. Bent u op uw hoede van GGO's, bieden diverse organisaties boodschappenlijstjes zodat u kunt kiezen voor voedsel dat niet worden gewijzigd.

Kies biologisch

Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

Wanneer u koopt een brood, bakken mixen, bakken nietjes zoals bloem, gebak, ontbijtgranen, bewerkte voedingsmiddelen zoals macaroni en kaas, granen bars, babyvoeding, zuigelingenvoeding, snacks zoals graan of aardappels, chips, melk alternatieven zoals rijst of soja melk, dranken zoals koffie en SAP, snacks, maaltijden zoals enchiladas, snoep en chocolade, pre-gemaakt pre-gemaakt kies gecertificeerde biologische producten om ervoor te zorgen u koopt een non-GGO-voedsel. Gecertificeerde biologische producten mogen geen gebruik maken van alle GGO-ingrediënten, volgens de Non-GGO Shopping gids gepubliceerd door het Center voor voedselveiligheid en het Instituut voor verantwoordelijk technologie, die campagne voor non-GGO-voedsel in de Verenigde Staten. U kunt voedsel met het label "biologisch", "100 procent biologisch," of "bereid met biologische ingrediënten." Terwijl de laatste slechts 70 procent van de ingrediënten vereist worden organische, moeten alle ingrediënten worden non-GGO, de opmerkingen van de gids.
Met niet-biologisch voedsel, kies producten met etikettering dat het product is non-GGO. Etiketten of zeggen, "Non-GGO," "gemaakt zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten" of "Non-GMO Project Verified." Producten met dergelijke labels moeten onafhankelijke verificatie door derden voor de uitvoering van deze labels.

Produceren

Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

Ga voor vers fruit en groenten. Weinig van de producten verkocht in de VS is genetisch gemodificeerd, pitloze watermeloenen daaronder begrepen. Papaya uit Hawaii kan echter worden gewijzigd. Kleine hoeveelheden van suikermaïs, gele pompoen en courgette kunnen ook worden gewijzigd, volgens het Institute for verantwoordelijk technologie.

Vlees

Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

Kies vlees dat is 100 procent gras gevoed en vis die boerderij-aan de orde gesteld. U kunt ook vlees die worden aangeduid als "biologisch". Terwijl GM vis, gevogelte en vee werd niet goedgekeurd voor menselijke consumptie vanaf 2010, wordt de feed die deze dieren vaak consumeren is. Ook trachten biologische eieren en zuivelproducten.

Restaurant eten

Lijst van niet gemodificeerde levensmiddelen

Wanneer u uit eten gaat, streeft naar restaurants die koken uw voedsel vanaf nul in plaats van met behulp van verwerkte mixen en sauzen die zal waarschijnlijk dat genetisch gemodificeerde ingrediënten. Risicovolle ingrediënten bevatten tortilla's, maïs chips, sojasaus, tofu en suikermaïs, neemt nota van het Instituut voor verantwoordelijk technologie.


gerelateerde artikelen