Beauty Tips ter verbetering van uw teint

May 30

Beauty Tips ter verbetering van uw teint

Overzicht

Uw teint is de natuurlijke kleur, de textuur en het algehele uiterlijk van uw huid. Een zonneproducten tan lijkt te verbeteren uw teint korte termijn doordat zij een gezonde gloed. De cumulatieve effecten van de suns ultraviolette stralen, echter, kunnen leiden tot vroegtijdige rimpels, ruwheid, droogheid en onregelmatige huidtinten. Het beste ding dat u voor uw teint doen kunt is te beperken van blootstelling aan de zon, volgens de website van CNN gezondheid. Bepaalde huidverzorgingsproducten samen met dieet, lichaamsbeweging en andere uiteinden van de schoonheid kunnen ook het verbeteren van uw teint.

Zonnebrandcrème

Als het gaat om de zorg voor uw teint, eerst en vooral op uw lijst moeten zonnebrandcrème, volgens de American Academy of Dermatology. Zonnebrandcrème kunt beschermen uw huid tegen UVB-straling die zonnebrand veroorzaakt, en UVA straling, waardoor de huid verliest zijn elasticiteit rimpel, volgens de World Health Organization.

De CNN-gezondheid website adviseert dat u toepassing veel zonnebrandcrème op je gezicht en delen van uw lichaam ongeveer 30 minuten vóór rubriek buitenshuis blootgesteld.

Hydroxy zuren

Hydroxy zuren zijn vaak opgenomen in moisturizers die de huid exfoliëren. De AAD zegt afschilfering sloughs uit de bovenlaag van dode huidcellen die kan leiden tot huid ruw en droog. Hydroxy zuren zoals glycolzuur en salicylzuur kunnen glad en verzachten uw teint.

Retinoïden

Retinoïden zijn afgeleiden van vitamine A dat de omzet van de huidcellen versneld en kunnen verbeteren het uiterlijk van uw teint, volgens de AAD.

Tretinoïne is een receptplichtige retinoid crème die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration als een rimpel behandeling. Retinol is een mildere over-the-counter versie van tretinoïne.

Dieet

Een gezond dieet met ruime porties groenten en fruit kan helpen bevorderen van een gezond uitziende teint volgens CNN Health. Vruchten die vooral gunstig voor uw huid zijn kunnen zijn bessen, kersen, appels en meloenen. Goede plantaardige keuzes omvatten asperges, spinazie en selderij. Vis, noten en olijfolie kunnen ook geven uw teint een gloed.

Oefening

Krijgen van regelmatige lichaamsbeweging kan helpen verbeteren van uw teint. Een verhoging van de omloop van het lichaam zal het uiterlijk van uw huid, volgens Psychology Today. Zij beveelt specifiek stress-busting type activiteiten zoals yoga die glad gezicht lijnen kunnen helpen.


gerelateerde artikelen