Hoe u kunt helpen voorkomen dat kinderen egoïstisch

May 1

Als u denkt dat uw kind een beetje aan de egoïstische kant is, Word lid van de club--volgens auteur en opvoeder Michele Borba op Pregnancy.org, recente enquêtes hebben ontdekt dat de meeste ouders betrokken dat hun kinderen egoïstisch zijn. Kinderen die pronken met een gevoel van recht en die gebrek aan aandacht voor de gevoelens van anderen kunnen moeilijk en soms, unlikeable. Maar als een ouder, het is belangrijk te onthouden dat u een rol spelen bij versterking of egoïstisch gedrag stoppen.

Stap 1

Uw rechten uitoefenen als ouder en als persoon. Volgens psychiater en auteur Robert Shaw vinden veel ouders dat ze hun kind behoeften zetten moeten voordat hun eigen te allen tijde. Shaw benadrukt dat dit een slecht voorbeeld voor uw kinderen geeft en zorgen ervoor dat u boos. Aandringen op uw recht om te genieten van een rustig diner of een telefoontje met een vriend.

Stap 2

Grenzen stellen, maken uw verwachtingen duidelijk en vasthouden aan hen. Niet wankelen onder druk van schuld reizen, zeuren of driftbuien. Kinderen die worden gebruikt om te manipuleren om te krijgen wat ze willen kunnen slagen er niet in dit aanvankelijk, maar als u consequent blijven en de grenzen te handhaven, uw kinderen zullen aanpassen.

Stap 3

Haal de stekker op de vreemde media. Beperk uw kind tijd TV kijken, spelen video of computerspelletjes en luisteren naar de MP3s of andere apparaten. Deze neiging om saai van een kind zintuigen en hem te isoleren van de mensen rondom hem en hun emoties, volgens Shaw.

Stap 4

Beloning onbaatzuchtigheid. Onderwijs van een kind als onbaatzuchtige vereist meer dan het corrigeren van slecht gedrag; zij leidt ook tot positieve versterking. Wanneer u uw kind gedragen in een doordachte of medelevende manier ziet, mis niet de kans om haar lof daarvoor. Zorg dat u aan uw kind wat was zo attent over het gedrag om en te beschrijven hoe goed het gemaakt u of de andere persoon het gevoel. Dit zal waarschijnlijk inspireren haar om op te treden op die manier in de toekomst.

Tips

  • Toewijzen van taken en regelmatige bedtimes ingesteld omdat kinderen van de structuur profiteren kunnen van het hebben van regelmatige schema's en taken te voltooien.