KFC gegrilde kip voedingswaarde-informatie

May 8

KFC gegrilde kip voedingswaarde-informatie

Volgens KFC verbruiken meer dan 12 miljoen mensen de kip in meer dan 109 landen over de hele wereld elke dag. KFC heeft meer dan 5.200 restaurants in de Verenigde Staten alleen en biedt nu vier variëteiten met een smaak van haar populaire hele kipproducten. De rassen zijn oorspronkelijke recept, extra krokant, pittige krokant, en de nieuwste toevoeging, gegrilde kip. KFC kan gegrilde kip aanbiedingen minder calorieën, vet en natrium en een slimmer maaltijd optie voor degenen die in een haast en voor onderweg.

Calorieën

Één KFC Gegrilde Kipfilet biedt ongeveer 210 calorieën. Is er mogelijk iets meer of minder calorieën per stuk afhankelijk van de grootte. In vergelijking met krokante kip, bevat een gegrilde kipfilet minder dan de helft van de calorieën van krokante kip waarmee ongeveer 510 calorieën per stuk.

Vet

Een gegrilde kipfilet van KFC bevat ongeveer 8 g vet, waardoor het een laag vet voedsel. Dit is veel minder vet dan een extra krokante kipfilet van KFC waarin 33 g vet. De American Heart Association, of AHA, evenals de USDA dieetvoorschriften voor Amerikanen, raadt de totale inname van vet onder de 25 tot 35 procent van de totale calorieën per dag houden. KFC gegrilde kip kunnen een vetarme voeding-optie die helpen kan om uw totale vet inname lager en uw hart gezonder.

Verzadigd vet en Cholesterol

De AHA raadt totale verzadigd vet inname tot minder dan 7 procent van uw totale dagelijkse calorie-inname te beperken. Één KFC Gegrilde Kipfilet biedt 2,5 g verzadigd vet. Dit kan is veel minder verzadigd vet dan die vervat in de Krokante kip KFC en een betere optie voor de gezondheid van het hart. KFC gegrilde kip biedt 105 mg cholesterol per stuk. Dit maakt het ietwat hoge cholesterol als we kijken naar uw algehele dagelijkse inname aanbevelingen van cholesterol. Het USDA dieetvoorschriften voor Amerikanen raadt houden van cholesterol-inname tot minder dan 300 mg per dag. Dit betekent dat een stukje gegrilde kip van KFC neemt ongeveer een derde van uw dagelijkse cholesterol-toewijzing.

Eiwit

Een gegrilde kipfilet van KFC biedt 34 g eiwit, waardoor het een eiwitrijk voedsel. Als het gaat om eiwit, bieden alle soorten kip van KFC overal van 34 tot en met 42 g per stuk. Vanwege de uiteenlopende behoeften van individuen op basis van activiteit factoren en groei, is er geen set aanbeveling voor eiwitten elke dag moet. In het algemeen adviseert de USDA echter ongeveer 0,8 gram eiwit per kg lichaamsgewicht per dag voor de gemiddelde volwassene. Op basis hiervan zou de gemiddelde 175 pond man ongeveer 64 gram eiwit per dag nodig. Ééndelig van KFC gegrilde kip kan gemakkelijk voldoen aan ongeveer de helft van zijn dagelijkse eiwit behoeften.

Natrium

Als het gaat om natrium, KFC, gegrilde kip, biedt de laagste hoeveelheid natrium per stuk uit de rassen voor de kip KFC. Een gegrilde kipfilet biedt 460 mg natrium. Dit is niet veel in vergelijking met de 1,010 mg natrium opgenomen in één stuk van krokante kip. Het USDA raadt houden Natrium inname van minder dan 2300 mg per dag.


gerelateerde artikelen