Activiteiten op de Cherokee Indianen voor kinderen

October 5

Je leert je kind over verschillende culturen over de hele wereld, zoals de culturen van de inheemse Amerikanen, wier geschiedenis en veerkracht mag niet worden vergeten. Een van de grootste inheemse Amerikaanse stammen nog in bestaan in de 21ste eeuw zijn de Cherokees. Je kunt leren van uw kind over hun cultuur, de tragische momenten in de geschiedenis en hun trots erfgoed door middel van aangepast aan de leeftijd, boeiende activiteiten.

Lees over de Cherokee

Ga naar uw lokale bibliotheek of boekhandel te halen aangepast aan de leeftijd boeken over de Cherokee Indianen, een uitstekende manier om uw kind kennismaken met het onderwerp. Sommige boeken kunnen omvatten "als u woonde met de Cherokees," door Peter Roop, voor kinderen leeftijd 7 en hoger. Het boek vertelt over wat Cherokee leven als honderden jaren geleden was. Ook voor deze leeftijdsgroep, "The Trail of Tears," door Joseph Bruchac, een basic biedt werden inzicht in hoe de Cherokees verwijderd uit hun oorspronkelijke huis in Georgië en hoe ze volhard in Oklahoma. "Cherokee Indians," door Nicole Claro, voor kinderen leeftijden 9 en up, biedt een meer gedetailleerde kijk op het leven van de Cherokee.

Cherokee ambachten

Werken aan eenvoudige ambachten met uw kind aan Cherokee cultuur gerelateerde. Een idee is om het maken van beaded jewelry, vergelijkbaar met de kralen Cherokee vrouwen stonden bekend om. Geef uw kind onzichtbaar koord en kralen in een verscheidenheid van vormen en kleuren. Ze kan enkel armbanden, armbanden en kettingen maken.

Voor een ander vaartuig, kan uw kind een maïs husk pop, ooit populair onder Cherokee-kinderen en andere Native American stammen maken. Voor dit ambacht moet u om te genieten van gedroogde maïs kaf, tot ze buigzaam, dan verzamelen en het kaf van de maïs in de aangewezen plaatsen aan de vorm van een pop-hoofd, lichaam, armen en benen vastbinden. Kijken naar een afbeelding die u in een Indiaanse boek of online vinden kunt zal helpen met het samenstellen. Uw kind kan schilderen op een gezicht en leveren weinig kleding voor de pop uit elk doek kladjes hebt rond het huis.

Indiaanse keuken

Uw kind in de keuken met u om te proberen sommige snacks aan de Cherokee nation gerelateerde brengen. Een snack te proberen is Boon brood, die voornamelijk met bloem, maïsmeel, melk, verkorting, honing, een ei en een beetje suiker wordt gemaakt. Deze ingrediënten zijn vermengd, en rode of bruine gekookte bonen zijn gevouwen. Giet het mengsel in een ingevette bakselpan om te koken op 450 graden Fahrenheit voor ongeveer 30 minuten. Hoewel niet strikt Cherokee, is gebakken hominy, oftewel gedroogde maïskorrels, een gerecht dat nog graag onder de Cherokee nation vandaag. Voor dit gerecht, bak verschillende reepjes spek in een pan en verwijderen. Voeg de doorweekt en gedraineerd hominy naar bak tot krokant, dan de hominy mengen met het spek en geniet van.

Native American culturele uitstapjes

Uitzoeken of er musea met exposities op de Indiaanse cultuur, ideaal met inbegrip van Cherokee informatie. Vele Amerikaanse geschiedenis musea in het hele land hebben exposities over Indianen, met inbegrip van het National Museum of the American Indian (nmai.si.edu) in Washington D.C. Ook als u in Oklahoma woont, is de Cherokee Heritage Center (cherokeeheritage.org) in Park Hill niet te missen. Gerund door de Cherokee Nation, het centrum vertelt de geschiedenis van de Cherokees, en omvat een traditionele oude dorp dat dompelt je onder in oude tribale leven. In Cherokee (North Carolina), werken de Oost-Band van de Cherokee Indianen, afstammelingen van degenen die de Trail of Tears ontsnapte, het Museum van de Cherokee Indian (cherokeemuseum.org), die een breed scala aan exposities en artefacten over de Cherokees heeft. Sommige inheemse Amerikaanse stammen, met inbegrip van Cherokee stammen, hebben tribal danswedstrijden en festivals die openstaan voor het publiek, een andere ideale gelegenheid om uw kind aan de Indiaanse cultuur bloot te stellen.


gerelateerde artikelen