Perricone het drie dagen dieet

July 25

Perricone het drie dagen dieet

Dr Nicholas Perricone, een dermatoloog, een pionier in de Perricone dieet na het dieet van een persoon de invloed van haar huid verschijning te merken. In feite, concludeert Dr Perricone dat door het eten van het juiste voedsel, u rimpels, acne en andere huidaandoeningen verminderen kunt. Om te beginnen om te zien het resultaat dat dit dieet kan bieden, raadt Dr Perricone dat u zijn drie dagen dieet volgen.

Basisprincipes

De Perricone drie dagen dieet is de voorloper van Dr Perricone 28-daagse dieet programma. Het dieet is gericht op het elimineren van voedingsmiddelen die oorzaak ontsteking en water retentie. Omdat Dr. Perricone heeft geconstateerd dat bepaalde voedingsmiddelen zoals verzadigde vetten, geraffineerde suikers en hoog-glycemische koolhydraten veroorzaken uw huid kijken leeftijd, concludeert hij dat het eten van het juiste voedsel uw teint verbeteren kan. Terwijl deze claims niet volledig onderzocht zijn, vindt Dr. Patricia Farris, een professor van de dermatologie aan de Tulane University, enkele feitelijke grondslag. "Gezond eten is goed voor je gezondheid en zal van invloed zijn op uw verschijning op een algemene manier," zei ze in een interview van de Washington Post. Hoewel het plan is niet noodzakelijkerwijs bedoeld om gewicht te verliezen, het benadrukken gezond, vetarm eten.

Voorbeeld Menu

Het menu van de drie-daagse dieet Perricone betreft het eten van twee snacks en drie maaltijden. Het voedsel iets zijn gevarieerd, maar omvatten Perricone dieet nietjes: vis, noten, meloen of verse bessen. Een monster ontbijt bevatten een drie-ei, omelet, 1/2 kop gekookte havermout, 1/3 kopje verse bessen en ten minste 8 oz. van bronwater. Monster snacks zijn een handvol noten, een appel of peer en sommige segmenten van kalkoenfilet of yoghurt. Voor het diner, wordt een portie zalm met een groene salade en gestoomde groenten aanbevolen. Fruit, zoals meloen en bessen Serveer als dessert.

Voordelen

De Perricone drie dagen dieet is ontworpen om te helpen u zien het begin van resultaten die zou kunnen plaatsvinden als u moest blijven de Perricone dieet. Sommigen hebben het drie dagen dieet gevolgd hebben gevoel meer energiek, observeren verlagingen van opgeblazen gevoel of vermindering van bloeddoorlopen ogen, merken gerapporteerd overeenkomstig elk dieet.

Overwegingen

Dr Perricone het drie dagen dieet omvat ten minste twee porties vis per dag consumeren. Dr Perricone raadt eten wilde Alaska zalm. Als u na dit dieet overweegt, kan u wilt zoeken en kopen deze voeding voorafgaand aan het begin van uw dieet. Dr Perricone beveelt ook aan dat u uw porties eiwitten consumeren eerste. Denk ook dat tijdens het drie dagen dieet, je bent niet te consumeren van alcohol of frisdrank; in plaats daarvan is bronwater aanbevolen.

Deskundige inzicht

Dr Perricone het drie dagen dieet vecht wat Dr Perricone gelooft is één van de grootste vijanden van uw lichaam: ontsteking. Hoewel zijn dermatologische tegenhangers eens antioxidanten huid werking beïnvloeden, nog zij voor het lokaliseren van de exacte anti-oxidanten die schade kunnen voorkomen. "Er is geen twijfel dat antioxidanten spelen een rol bij het bevorderen van de gezonde werking van de huid en de help te bestrijden de vrije radicalen die leiden kreuken tot kunnen," zegt Jeffrey Blumberg, een voeding professor en hoofd van de Antioxidant Research Lab aan de Tufts University in een interview van de Washington Post 2002. "We weten dat als u lagere inname van antioxidanten en lagere niveaus in je huid hebt, je hoger risico op huidkanker bent. We weten dat antioxidanten belangrijk zijn, maar we gewoon niet u precies welke in welke doseringen zeggen."


gerelateerde artikelen