De beste lijn van het zwemmen voor een totale Workout

December 27

De beste lijn van het zwemmen voor een totale Workout

Er zijn vier typische slagen zwemmen: vrije slag, vlinderslag, rugslag en schoolslag. Elk van de vier lijnen heeft een eigen technische aspecten en werft afzonderlijke spieren. Als u op een full-body workout zoekt, kunt u de schoolslag en rugslag kruis uit uw lijst. Terwijl ze geweldig om te zwemmen zijn, noem ze niet voor zoveel inspanning als vrije slag en de vlinderslag. Deze twee hebben zeer veel overeenkomsten, maar men staan boven elkaar voor een totaal-body workout: de vlinder. Ja, vlinder is koning als u op zoek bent voor een kont-schoppen, -energie-drainage, spier-Shredder training in het water.

De bovenste twee: spieren

De beste lijn van het zwemmen voor een totale Workout

Een kijkje nemen op de twee bovenste lijnen, kunt u zien het verschil en onderscheiden dat staat boven de andere. Ten eerste zijn er de spieren gebruikt. In de vrije slag, een persoon maakt gebruik van 48 spieren. In de vlieg gebruikt u deze dezelfde 48 spieren. Vervolgens moet u kijken naar de hoeveelheid inspanning de lijn op deze 48 spieren plaatsen. In de vrije slag verplaatst u spieren in een zuigercompressor beweging zoals de push-pull van een trein, dus terwijl de ene kant werkt de andere herstellende is. In de vlinder kunt u alle spieren samen eerst duw en trek.

De bovenste twee: ademhaling

De beste lijn van het zwemmen voor een totale Workout

Een andere grote factor om te overwegen wanneer beslissen welke lijn biedt meer van een training is het cardiovasculaire systeem en welke eisen worden gesteld daarop. De adem genomen tijdens de slag zijn het eerste ding om te kijken naar in dit. Freestyle voorziet in een adem van elke andere streek die arm terwijl dagvlinder een adem bij elke streek die arm staat. Het lijkt misschien alsof je meer kans om lucht te krijgen tijdens de vlinderslag maar de twee zelfs uit als ongeveer hetzelfde, meestal tussen twee en vijf seconden per adem hebben. Volgende overwegen dat u produceren meer kracht met je spieren in de vlieg, dit zorgt ervoor dat u kunt gebruiken meer zuurstofrijk bloed te voeden uw spieren waardoor uw longen en het hart beginnen harder werken om te produceren zelfs meer zuurstofrijk bloed.

De vlinderslag

De beste lijn van het zwemmen voor een totale Workout

Om te doen de vlinder, eerst duw jezelf door het water met een krachtige trap naar het voortbewegen van je lichaam naar voren, gevolgd door een andere kleinere kick te duwen uw lichaam omhoog. Wanneer onder het water, houd je handen en armen in het algemeen recht en maken van een mes-achtige vorm kunt snijden door het water. Zodra uw kleinere kick u naar het oppervlak aangedreven heeft, beginnen met behulp van uw armen te duwen het water naar beneden en achter je. Zodra je bovenlichaam heeft gebroken de oppervlakte, haal diep adem en breng je armen terug rond naar de mes-achtige positie. Duik terug in het water en herhaal met de andere grote kick, gevolgd door een kleine trap.

Grote voordelen

Elke slag zwemmen doet een beroep op delen van de kern te houden u evenwichtig terwijl u door het water beweegt. Vlinder gebruikt uw hele kern. De meeste van de prime movers worden ook gebruikt in je lichaam. Deze slag doet een beroep op uw pectorals, latissimus, trapezius, quadriceps, hamstrings, schouders en heupen. In feite Toon een"" spier op je lichaam wordt gebruikt voor de productie van kracht. Door koppeling van het gebruik van al deze spieren en het extreem gesprek in uw hart en longen, krijg je het beste calorie-verbranding, spier-gebouw zwemmen vanaf de vlinderslag.


gerelateerde artikelen