Strategieën om te helpen een zenuwachtig kind

December 30

Strategieën om te helpen een zenuwachtig kind

Sommige kinderen zijn nerveus in vele situaties, terwijl anderen nerveus voor een groot evenement worden. In beide gevallen helpt helpen uw kind behandelen haar gevoelens haar greep situaties die bang haar. Als u bang dat uw kind nervositeit veroorzaakt door extreme stress of een angststoornis worden kan, haar arts te contacteren. U kunt verschillende strategieën gebruiken om te helpen uw kind werken via haar zenuwachtig gevoel en voel me beter in situaties die haar zorgen.

Nervositeit

Gevoelens van nervositeit vloeien voort uit vele factoren. Kinderen die zich zorgen over aangename ouders, vrienden en leraren maken kunnen worden nerveus worden zich te uiten, uitgevoerd in school of praten met leeftijdsgenoten. Stress thuis, als gevolg van financiële druk, echtscheiding of ziekte, kan ook leiden tot een kind te voelen zenuwachtig. Sommige kinderen die niet zenuwachtig in de meeste situaties misschien voel me zo wanneer gevraagd op te treden voor anderen of bij het nemen van een test. Helpen uw kind werken via deze gevoelens geeft hem tools om te doen op zijn eigen in zorgwekkende situaties.

Praten

Voor sommige kinderen helpt uiting geven aan hun angsten en praten over wat hen nerveus maakt hen een oplossing vinden. Het is echter aan jou als ouder om te luisteren zonder springen in en het kritiseren van. Staatsuniversiteit van Iowa raadt aan om uw kind de gelegenheid om te praten met u gedurende de dag, maar vermijd dwingt haar om ze niet klaar of bereid om te praten over kwesties te bespreken. Dit geeft uw kind de kans om te komen tot je zonder angst dat je niet nemen van haar zijde en helpen haar, ertoe dat haar nerveus om je heen ook leiden kan. Uw kind vertellen over hoe je een stressvolle situatie die je nerveus en lezen boeken over nerveus kinderen behandeld zijn andere manieren om een gesprek over haar gevoelens.

Praktijk ontspanningstechnieken

Samen met het beoefenen van ontspanningstechnieken kunt u een comfortabele relatie opbouwt met uw kind. Een verbinding aan u en het gevoel geliefd helpt uw kind behandelen van nervositeit en stress effectiever, volgens de Iowa State University. Diepe ademhaling is een goede optie voor het beoefenen van thuis, school of in de auto. Yoga en meditatie zijn andere goede keuzes voor het beoefenen van ontspanning thuis. Gebruik van deze vormen van ontspanning, wanneer uw kind zenuwachtig voor een grote wedstrijd, een test, voelt bij het starten van een nieuwe school of worstelen met een vriendschap. Ontspanningstechnieken zijn ook een goede manier om de rust van een kind die zenuwachtig in de meeste situaties buiten het huis, voelt bij gebruik op een regelmatige basis.

Rollenspel

Rollenspel is een krachtige manier om uw kind met zinnen en acties moet worden gebruikt wanneer een situatie dat hem nerveus maakt gebeurt te bewapenen. Praktijk wat hij kon doen en zeggen dat als de school bully hem benadert, hij vergeet zijn lijnen tijdens het spelen of de lege cellen op de antwoorden op een grote examen. Wetende wat hij zal doen in deze gevallen is een goede manier om nerveus gevoelens bij baai te houden of te voorkomen dat ze helemaal. Bijvoorbeeld, als uw kind zijn lijnen vergeet, kon hij praktijk op zoek naar zijn leraar of een cast-lid die hem kan vragen.


gerelateerde artikelen