Kunt u doen Pushups overmorgen een borst training?

January 2

Kunt u doen Pushups overmorgen een borst training?

Sterke borstspieren hebben wellicht niet de dezelfde oproep aan u als six-pack abs, maar bovenlichaam sterkte speelt een rol in een veelheid van alledaagse bewegingen. Krachttraining is een effectieve manier om het bouwen niet alleen uw spieren van de borst, maar ook de andere spieren in uw hele lichaam. Als u alleen uw borst versterkt hebt, is het ideaal om een dag of twee voor herstel, voordat u push ups uitvoert.

Tijd voor herstel toestaan

Of uw borst training omvat bankje persen of borst dips, uw borstspieren duren om uit te rusten voordat u ze opnieuw oefenen. Gezonde volwassenen moeten uitvoeren-krachttraining oefeningen tot drie keer per week met een dag of twee rust tussen elke sessie. Uitvoeren van pushups de dag nadat u uw borst hebt uitgeoefend kan spierpijn en pijn in de gewrichten, die symptomen van overtraining.

De Sky is the Limit

Wees niet teleurgesteld als je niet pushups 24 uur na uw borst training uitvoeren. Bent u enthousiast om in vorm te houden, uw dagelijkse training-tijd te besteden aan de aƫrobe oefening, die een rol in uw algemene gezondheid in een aantal manieren speelt. Als u naar sterkte trein vastbesloten bent, richten op een volledig aparte groep van spieren, zoals die in uw benen. Ter versterking van uw quads, bijvoorbeeld uitvoeren kraakpanden of been persen.


gerelateerde artikelen