Kunt u voorkomen dat de griep natuurlijk?

January 27

Als het weer begint te veranderen, een woord begint te wegen op de hoofden van de vele mensen: griep. Je begint te tekenen voor klinieken overal zien: supermarkten, drogisterijen, gezondheidscentra. Volgens het CDC zijn degenen die het grootste risico lopen voor de ontwikkeling van het ouderen, jonge kinderen en mensen die lijden aan chronische aandoeningen. Terwijl het vaccin zeer effectief is, natuurlijke methoden bestaan die kan helpen voorkomen dat u van het vangen van deze infectie.

Stap 1

Rauwe knoflook verbruiken. Volgens Dr. Connealy, medisch directeur voor Zuid-kust medische centrum van nieuwe geneeskunde, heeft knoflook antibacteriƫle, schimmelwerende en antivirale eigenschappen die helpen voorkomen dat infecties ontwikkelen en verspreiden. Voor het optimale voordelen ontvangen, twee kruidnagels in kleinere stukken gesneden en slikken met een glas water.

Stap 2

Paddestoelen eten. Vergeet de appel per dag, in plaats daarvan genieten van een paddestoel. Dr Connealy stelt dat zowel shiitake en maitake de beste keuzes zijn als het gaat om het stimuleren van je immuunsysteem. Deze paddestoelen verhogen uw witte bloedcellen, de cellen die uw immuniteit tegen infectie versterken.

Stap 3

Verhoog uw slaap. Denk aan uw immuun systeem als een accu; het moet ten laste van elke nacht om te werken op zijn maximale capaciteit. Acht uur is wat heeft aanbevolen om volledig op te laden, waardoor het de kracht om het bestrijden van infecties.

Stap 4

Eet meer groenten en fruit. Deze zijn belangrijk voor een goede gezondheid onder normale omstandigheden, maar wanneer het proberen om te voorkomen dat influenza, ze zijn zelfs nog meer. Een breed scala aan deze super voedingsmiddelen eten zorgt ervoor dat u ontvangt de vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor het versterken van uw immuunsysteem. Het gaat hierbij om vitaminen A, B6, C en E en mineralen zoals zink, selenium, ijzer en koper.

Stap 5

Oefening vaker. De voordelen van lichaamsbeweging zijn tweeledig; het helpt je immuunsysteem te versterken terwijl vermindering van uw stress niveaus tegelijk.
Dr. Connealy suggereert dat wandelen voor 30 tot 60 minuten per dag kan verminderen het aantal verkoudheid en keelpijn die u met de helft ontwikkelen; Dit is te wijten aan een verhoogde immuunsysteem.
Oefening is ook een geweldige stress reducer. Zoals gezegd door Dr. Connealy, is 90 percent van ziekten en aandoeningen stressgerelateerde. Oefenen met de nodige voorzichtigheid niettemin; Als je meer dan 90 minuten per dag te oefenen, u kan worden uitgevoerd naar beneden en daadwerkelijk verhogen uw kans op het ontwikkelen van de griep.

Stap 6

Was uw handen. Handen wassen is de belangrijkste maatregel die iedereen nemen kan bij het voorkomen van de verspreiding van een ziekte of infectie. Gebruik warm water en zeep, schrobben onder je nagels verzorgen. Zingen het liedje Happy Birthday terwijl wassen; Dit zorgt ervoor dat u lang genoeg zijn wassen. Wanneer u klaar bent, een schone papieren handdoek gebruiken voor het uitschakelen van de kranen en altijd raak uw mond en neus; Dit zijn de eenvoudigste methoden voor vervoer van ziektekiemen.


gerelateerde artikelen