Manieren om te oefenen de temporale kwab

January 30

Manieren om te oefenen de temporale kwab

Overzicht

Je hersenen temporaalkwab organiseert uw sensorische input, volgens het centrum voor Neuro vaardigheden. Schade kan leiden tot taal dysfunctie, sensorische input desorganisatie, verlies van geheugen en schade aan visual/ruimtelijke velden. Manieren om te oefenen temporaalkwab variëren van het verhogen van uw hartslag stimulerende mentale processen. Oefeningen kunnen gebeuren in het comfort van uw huis. Afhankelijk van uw individuele situatie, neem contact op met uw arts voordat u start van een nieuwe oefening regime.

Deelnemen aan de cardiorespiratoire Fitness

Uitoefening van uw cardiovasculaire systeem kunt temporaalkwab functie, volgens PubMed van de National Institutes of Health. Cardiorespiratoire oefeningen-oefeningen die uw hartslag te voor een langere periode van tijd-mei verhogen verhogen ook activiteiten op het gebied van de mediale temporale kwab. Bekend als aërobe oefening, kunnen deze oefeningen aandacht efficiëntie verhogen, uitvoerend-control processen te verbeteren en verbetering van de cognitieve functie niveaus. Oefening kan helpen controle hersenen leeftijdsgebonden veranderingen bij oudere volwassenen en de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer kunnen worden belemmerd. Personen die zich bezighouden met regelmatige aërobe oefening verminderen hun risico's van de ontwikkeling van dementie, zoals oefening atrofie van de mediale temporale kwab gebieden tegengaat. Cardiorespiratoire oefeningen omvatten dansen, wandelen, roeien, joggen, Skiën, zwemmen en aërobe oefening. Verhogen van de intensiteit van de dagelijkse activiteit kan ook helpen. Activiteiten zoals blad harken, Sneeuw shoveling, huis schilderen en tuinieren levering goed oefenen. De beste cardiovasculaire/respiratoire effecten bewerkstelligen door uitoefening van 30 minuten vijf of meer dagen per week. In het beginstadium van de temporale kwab letsel, kan aërobe oefening moeten worden gedaan in een rehabilitatie instelling, volgens de Traumatic Brain Injury herstel Center.

Play Video Games

Temporale kwab letsel kan invloed hebben op de concentratieperiode en visuele gebied, volgens het centrum voor Neuro vaardigheden. Cognitieve rehabilitatie oefeningen zijn bewezen concentratieperiode vermogens te verbeteren. Dit kan worden bereikt door het spelen van snelle video games, die contrast gevoeligheid in gamers te verhogen. Daphne Bavelier, professor in de hersenen en cognitieve wetenschappen aan de Universiteit van Rochester, merkt op dat snelle games kundig voor omscholing van de visuele cortex zitten mei te krijgen een beter begrip van de informatie die zij ontvangt. Studies uitgevoerd door Bavelier tonen aan verbetering van de visuele perceptie en aandacht vermogens die de laatste maanden nadat de spelen van het spel is beëindigd. Games die functie snelbewegende objecten terwijl ze zich bewust van de omgeving, zoals first person shooter games, rang hoogste voor verbetering van de visuele aandacht, volgens handicap wereld.

Woord Games spelen

Schade aan het tijdelijke gebied kan invloed hebben op taalbegrip, volgens het centrum voor Neuro vaardigheden, en kan worden gestimuleerd door de deelnemende in Cognitieve rehabilitatie oefeningen die gericht zijn op verbetering van de talenkennis. Woordspellen vallen in deze categorie, zoals gezelschapsspelen en kruiswoordpuzzels. Zodra u één niveau van moeilijkheid bereiken, verder naar de volgende. De sleutel tot verbetering van de hersenfuncties is door het opnemen van duurzame en positieve veranderingen, volgens handicap wereld.


gerelateerde artikelen