How to Build terug Muscle thuis zonder gewichten

October 25

How to Build terug Muscle thuis zonder gewichten

Opbouwen van spiermassa op elk gebied van het lichaam kan worden taai om te doen zonder het gebruik van gewichten, die spieren vermoeidheid te helpen bereiken definitie in lichaamsbouw ter discussie. Gelukkig is het mogelijk om meer bepaald en sterker rugspieren ontwikkelen door kracht oefeningen waarbij gewicht dragende bewegingen of kernactiviteiten uit te voeren. Volgens «««MayoClinic.com zijn dergelijke oefeningen ook waarschijnlijk verbeteren houding, balans en stabiliteit en andere soorten fysieke beweging gemakkelijker te maken.

Stap 1

Uzelf vertrouwd met elementaire kern oefeningen. Hoewel de meeste mensen gebruiken kern bewegingen om hun buik en maag spieren werken, alle kernactiviteiten stabiliteit en richten de onderrug ook. CNN suggereert het kiezen van oefeningen die werken veel spiergroepen tegelijkertijd snel om spier te bouwen in het kerngebied; voorbeelden zijn de abdominale brug, de viervoeter, de plank, crunches en hun varianten.

Stap 2

Intenser, gewicht dragende oefeningen aan uw trainingen toevoegen. Een gewicht dragende oefening gaat snelle verschuiving van lichaamsgewicht en wordt vaak geassocieerd met hoge impact, explosieve bewegingen of plyometrics, ook wel bekend als opleiding springen. De bergbeklimmer is een voorbeeld van een hoge impact, gewicht dragende oefeningen die grip voor een strakkere en tonen terug spieren terwijl ook werken benen, buik en schouders.

Stap 3

Praktijk de juiste techniek en vorm. Als je kunt, altijd een fysiotherapeut kijken, professionele of persoonlijke fitnesstrainer tonen een oefening voordat u probeert het uzelf. U kan uw gewrichten stam of spieren als u de oefening onjuist uitvoeren meerdere herhalingen met onjuiste techniek zal niet werken aan effectief bouwen rugspieren.

Stap 4

Traditionele Gewichtheffen bewegingen zonder halters uitvoeren. Zelfs zonder het extra gewicht en weerstand, kunnen dergelijke bewegingen bouwen uithoudingsvermogen in rugspieren. Probeer combineren biceps krullen met voorwaarts en achterwaarts lunges om stabiliteit in de gehele van de rug, squats met overhead persen om terug houding of kant squats met achterwaartse rijen te richten op de bovenste rugspieren te verbeteren.

Stap 5

Voldoen aan professionele richtlijnen voor trainingsduur en frequentie. De American College of Sports Medicine beveelt aan dat de praktijk van de gezonde volwassenen kern opleiding en sterkte gebouw oefeningen, twee of drie keer per week, met ten minste acht per sessie en acht tot 12 herhalingen van elke oefening oefeningen. Om gewicht te verliezen naast terug spieropbouw, de American Council on Exercise suggereert uitvoeren van ten minste vijf wekelijkse training sessies, elke 45 minuten of langer.


gerelateerde artikelen