Laser kam voor dunner wordend haar

November 14

Laser kam voor dunner wordend haar

Laser kammen kunnen naar verluidt geven u 20 procent meer haargroei in zo weinig als 12 weken. Volgens een januari 2010 "New York Times" artikel, een laser kam is zelfs goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor behandeling van dunner wordend haar. Deskundigen die de American haar verlies Association en de International Alliance of Hair Restoration Surgeons, betwijfel echter de effectiviteit van laser kammen als haaruitval behandeling.

Beschrijving van de kam van de laser

De enige laser kam goedgekeurd door de FDA is de HairMax LaserComb, maar alleen voor mannen met androgenetisch alopecia – anders bekend als erfelijke mannelijke kaalheid. Deze laser kam is een draagbaar apparaat waarmee u thuis, volgens het product octrooi kunt. De HairMax LaserComb maakt gebruik van een laserlicht ter stimulering van nieuwe haargroei terwijl je haar afscheid op hetzelfde moment om ervoor te zorgen het licht contact maakt met je hoofdhuid. De kam heeft parallelle rijen tanden die een duidelijk pad voor het laserlicht maken.

Hoe het werkt

Het product octrooi geeft aan dat stimulatie van de bloedcirculatie van de hoofdhuid is een factor in verband met gebruik van de laser, waarmee de huid en de haarfollikels te ontvangen "een meer overvloedige toevoer van voedingsstoffen en benodigde materialen uit het lichaam." De HairMax LaserComb naar verluidt ook verwijdert verstopt haar bollen en verhogingen cel omzet, die tot voller, gezonder en glanzender haar leidt. Naar verluidt, kan het apparaat ook verhelpen problemen zoals roos, vette of droge hoofdhuid en zelfs grijzende haren.

Juist gebruik

Het is het beste te gebruiken de HairMax laser kam drie keer per dag met één dag tussen behandelingen, zegt website van de fabrikant. U gebruikt de kam, de tanden spoelen tegen je hoofdhuid basisgewicht van de haarlijn, verhuizen naar de basis van je hoofdhuid te plaatsen. De kam op zijn plaats houden gedurende vier seconden. Nadat u het apparaat piep, verplaatsen een half-inch terug naar de volgende plek zonder de laser kam te verwijderen van je hoofdhuid. De fabrikant adviseert een paar pasjes maken over uw hoofdhuid met de laser kam, de eerste pass van voorzijde naar terug en de tweede pass van links naar rechts. De behandeling duurt tussen 10 en 15 minuten.

Deskundige inzicht

Dr. Alan Feller van de internationale alliantie van haren restauratie chirurgen bekritiseert de FDA goedkeuring van de HairMax LaserComb als een medisch hulpmiddel, onder vermelding van het tekort van studies ter ondersteuning van lasertherapie als een wetenschappelijk bewezen methode om te verhogen van haargroei. Scheve wetenschappelijke analyse, massa-marketing en zelfs de rol van de media schriftelijk positieve verhalen over lasertherapie voor haarverlies bij te dragen aan de populariteit van dergelijke apparaten en behandelingen, zegt hij. De Amerikaanse vereniging van haar verlies laser kammen plaatst op de lijst van "twijfelachtige apparaten" en bevordert ze niet als een legitieme manier voor de behandeling van haarverlies.

Andere alternatieven

Als u wilt dat een nonprescription optie, is het alleen andere goedgekeurde behandeling voor haar verlies en dunner wordend haar veroorzaakt door kaalheid FDA-goedgekeurde actuele minoxidil. Kaalheid is niet te genezen. U kunt deze behandelingen te minimaliseren van haaruitval of aanmoedigen van sommige hergroei, maar deze moeten regelmatig worden gebruikt om uw resultaten. Haar transplantaties en vermindering van de hoofdhuid zijn cosmetische operaties die de ernst verminderen kunnen van dunner wordend haar.


gerelateerde artikelen